Blinky
Owner
Знам, че може да е леко офтопик, но реших да постна малко инфо за почивните дни през 2012-та година. Всеки тук е работещ, някой се съобразяват с традиционните празници, други не, четвърти работят когато си искат, но е едно е все едно и също - празниците предразполагат за по-весели преживявания. Ето кои дни се почива от сегашния май месец до края на годината:
За месец май - 24-ти, 25-ти, съответно четвъртък и петък, като 19-ти май се отработва 25-ти.
За месец септември - 6-ти и 7-ми, като 7-ми се отработва на 29-ти септември.
За месец ноември - 1-ви, само и единствено за целя месец. Но само за учащите, да се знае.
За месец декември - 24-ти, 25-ти и 26-ти, като всяка година и после малко дупка новогодишните празници, като 31-ви януари 2013 г. е понеделник, а 1-ви е вторник. На 15-ти се отработва 31-ви. Да си знаете.
Ето и една картинка:
Ако имате коментари, моля давайте ги.
За месец май - 24-ти, 25-ти, съответно четвъртък и петък, като 19-ти май се отработва 25-ти.
За месец септември - 6-ти и 7-ми, като 7-ми се отработва на 29-ти септември.
За месец ноември - 1-ви, само и единствено за целя месец. Но само за учащите, да се знае.
За месец декември - 24-ти, 25-ти и 26-ти, като всяка година и после малко дупка новогодишните празници, като 31-ви януари 2013 г. е понеделник, а 1-ви е вторник. На 15-ти се отработва 31-ви. Да си знаете.
Ето и една картинка:
Ако имате коментари, моля давайте ги.
Последно редактирано: