Почина Paul Walker.. :(

От: Почина Paul Walker.. :(

И мен ме стресира тази сутрин: Ето снимка на АФП на Поршето с което е катастрофирал:

Paul+Walker+crash1.jpg

Facebook е пламнал, наистина един добър актьор - R.I.P.

Гледах снимки из нета, и видях че има 20км/ч ограничение... но като гледам колата са били с доста над 20.

Гледах снимки из нета, и видях че има 20км/ч ограничение... но като гледам колата са били с доста над 20.
Честно не го знам кой е но май си е повярвал че е в някой филм като гледам погрома

този явно много се е филмирал
за какъв се взема? какво като се е снимал в 5 филма и има порше?

Лошото е че покрай този филм се навъдиха страшно много комплексари убийци, които шофират безрасъдно и трепят хора по улиците. Дано поне сега им влезне малко акъл в кухите тикви.

Лошото е че покрай този филм се навъдиха страшно много комплексари убийци, които шофират безрасъдно и трепят хора по улиците. Дано поне сега им влезне малко акъл в кухите тикви.

а дано... :-o
явно Господ си знае работата и прибира грешки като този Паул ли е, какъв е, не го знам :twisted:

Пич, понякога направо къртиш с тъпотия. Първо човека не е карал колата, второ умрял е вече и това за какъв се е вземал няма никакво значени. Поне към умрелие имайте малко уважение деба.

Иначе живота за пореден път доказа, че има много грозно чувство за ирония.

а дано...
явно Господ си знае работата и прибира грешки като този Паул ли е, какъв е, не го знам

Не знам какво ви е сбъркано на младежите, ама да се радваш, че е умрял актьор, на който са дали някаква роля, която на тебе не ти харесва... :cry:

От: От: Почина Paul Walker.. :(

Братле, пак си пил от сините хапчета с буквата, Б или Г, на тях.

Стига злобей. ;)

а дано... :-o
явно Господ си знае работата и прибира грешки като този Паул ли е, какъв е, не го знам :twisted:

От: От: Почина Paul Walker.. :(

дали е актьор - няма значение... виж, че не му е помогнало...
и не се радвам...казвам, че Господ си знае работата

п.п. харесва ми ролята му...к'во й е? пистите защо са измислени :)

@uni-web, кой го казва...някой друг е комплексиран на тема Б.
не внасяй политика във всяка тема...като ти се пише - има си специален раздел.

И аз в началото не се сетих кой е. Лека им пръст. Някъде споменаха, че често давал колата на приятели да се "кефят", просто този път не им се е разминало. По-нормално от това нещо няма накъде, защото игрите на пътя не прощават. Не може да го раздаваш като безсмъртен на пътя. Собственикът на колата е избрал да предостави шофирането на своя приятел, а неговия приятел е избрал да се кефи на високите скорости. Резултатът е налице. Просто е.

Re: От: Почина Paul Walker.. :(

За пореден път.. Не е шофирал той колата, а негов приятел.

А отностно това, че покрай филма, някви хора се мислят за бързаци и т.н, тва си е лично техен проблем.
Аз съм голям фен на бързи и яростни, но си имам глава на раменете и мисля с нея.

Те хората са си комплексирани и без да гледат филми.. Тва, че са неразумни, не ги прави от това, че са гледали филма, а те просто са си такива.

Актьора беше много готин, има доста готини филми с него, и жалко, че е починал млад и навърха на кариерата си.

По Вашата логика дай да плюем и екшън филмите? Боже боже... :cry:

За пореден път се убеждавам, че някой хора бъркат филмите с реалният живот. Това, че човека е бил актьор и такива са били ролите му, съвсем не означава, че се е държал по същият начин и в реалният живот. Просто ролите му в филма са били такива, а след като не го познаваме, не мисля, че е редно да говорим празни приказки. Кой какво заслужава не е наша грижа и винаги е по-добре да си гледате в паничките и да престанете с хейтърските изказвания, само защото човека е постигнал нещо в живота си.

Не напразно го има и лафа - "За умрелите или хубаво или нищо". Жалко за човека, че си е отишъл толкова млад и по такъв нелеп начин, но такъв е живота за съжаление. Харесвах как си играе ролите и наистина се справяше доста добре като актьор и 100% ще липсва на екрана за голям брой фенове. :(

съвсем не означава, че се е държал по същият начин и в реалният живот.

майтапиш ли се? :lol: това последното за какво говори? че е спазвал законите или че не е излязъл от филма в който играе
май някой друг бърка филмите с реалния живот :-o

Горе