Продава се: (Почти) Безплатна банер реклама

Статус
Not open for further replies.

kamentk

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
59   0   0
Днес се ядосах изключително много на рекламните мрежи, чиито банери въртя в сайтовете си и реших да ги разкарам. Така и така ги въртях почти безплатно, реших да не храня някой китаец, който го мързи, даже да ми отговори на запитването, а да съм в полза на някой колега.

Предложението ми е следното:

Предлагам sitewide банери - общо около 10 позиции в 4 сайта с около 2100 уникални посетителя за миналия месец(септември), като това не е най-доброто което са правили.
Сайтовете са на тема футбол и образование и са с уникално съдържание, новини за 2-те теми + форум към единия сайт.

Предлагам Ви ексклузивната оферта да закупите всички тези позиции на общата цена от 10лв, като банерите Ви ще се въртят без ротация на въпросните позиции до 31.12.2014г. Позицията е само една

Препоръчвам Ви да се възползвате, докато съм още по афект от случилото се, тъй като смятам, че предложението е сравнително изгодно.

Освет това ще получите и достъп до статистики генерирани от OpenX инсталиран на мой сървър.
Сайтовете и размерите на банерите на Л.С

Запазвам си правото да откажа отдаването под наем на въпросните позиции за сайтове нарушаващи законодателството на България или нарушаващи добрия морал.
Банерите трябва да са към ваши сайтове а не към други рекламни мрежи. Допуска се банерите да са от афилиейт програма в която участвате и зад тях да стои ваш реферален линк.
 
Последно редактирано:
От: (Почти) Безплатна банер реклама

Ако никой от колегите не е заявил поръчка, направо купувам позицията. Пиши на ЛС как да ти платя.
 
От: (Почти) Безплатна банер реклама

Съжалявам. Пропуснах да напиша, че вече се разбрахме с един колега. Като изтече тази, ще има втора подобна кампания, за тези които не успяха да се възползват.
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе