Защо пощенската кутия във форума запазва само входящите писма...а изходящите не ги запазва. Как да си настроя кутията та да запазва и изходящите писма.
Нормално ли е според вас да можем да пазим толкова малко писма в кутията си? Сега гледам, че един потенциален клиент се е опитал да ми пише много пъти, но понеже съм получил 5 съобщения и съм запазил 5 мои отговора, кутията е препълнена. А на мейла с който съм се регистрирал получих няколко такива съобщения:
Оптимизация за Търсачки - Предприемач.ком has reached the specified quota. In order to receive further private messages, you must delete some messages. Please visit this page to do so: http://www.predpriemach.com/private.php
И аз в началото мислех, че лимита е доста малък, но явно това е само за новите потребители с по-малко постове или време откакто са се регистрирали. В момента имам възможност да запазя 5000 ЛС-та.
Лимита за потребители с до 50 мнения е 5 входящи съобщения и 5 изходящи съобщения. След 50тото мнение се увеличава. При мен в момента и двете са на 5000.
@redrum - показва ти какъв ти е лимита като си влезнеш във входящата поща. Какво по-точно да бъде описано? От колко до колко публикации ще ти се увеличава лимита?
То и на мен ми е голям лимита обаче ми се струва че старите ми ЛС от преди нова година липсват - това изключение ли е или след известно време по старите ЛС се изтриват - ако е така кофти защото търсих един номер на клиент от преди нова година и не го намрих