Пощенска служителка уличена в кражба на колети от чужбина

white_pawn

Well-Known Member
Тук е описано малко по стегнато.

Тук доста нескопосано написана статия, но с повече подробности.

Аз лично попаднах първо на втория линк. Не ми изглежда обаче много читава тая "югозападна инфо аганция", та реших да потърся още по темата. Инфото обаче е много постно.

Има ли някой от там да каже точно за какво става въпрос? Мисля, че за хората с онлайн магазини ще е интересно.

ПП: ама и тея от нова са нямам думи: "за няколкото месеца успяла да изкара хиляди левове". Лелеле...

Последно редактирано:
От: Пощенска служителка уличена в кражба на колети от чужбина

Благоевградчани стават изобретателни, за да компенсират ниските си заплати. :)
Сега вече знаете от коя пощенска служителка да си търсите "закъснелите" пратки от чужбина. :)

Е това си е практика в БГ пощи от години. Не знам защо го представят като някаква хит новина

Ако пратките са имали проследяващ номер не са ли могли да я хванат въпросната крадла по-рано?

Ако пратките са имали проследяващ номер не са ли могли да я хванат въпросната крадла по-рано?

По скоро са били най- обикновени пощенски пратки. Което е малко тъпо. Поне в примера който са дали. Дрехите вътре за 200-500 лв, а се изциганили за +10 отгоре за тракинг номер.

Ма дори и да са минали по еФтино, баси африканската поща. Пращаш и стискаш палци...

Нормално - държавата като не върви на добре и доходите са замразени какво да правят хората? Хич не ме изненадва, даже е много нормално за сегашната ситуация.

Горе