ПрААтно посрещане :D

Moko

Well-Known Member
Искам да пожелая на всички колеги съфорумци приятно посрещане на новата година, и още по-приятно изпращане на старата! Много здраве, щастие, късмет, успехи и всичко най-хубаво през новата 2011 година! Печалбите да се максимизират, трудът да се сведе до минимум... Мързели!!! Хич не си го и помисляйте :D Който иска пари - ще бачка :D

И да си живеете животеца, че 2012 наближава :D :D :D

Весело ! :D

От: ПрААтно посрещане :D

Тъкмо мислех да отворя тема, но видях твоята и реших да се включа, изпревари ме :)
Искам да пожелая на всички потребители и читатели на форума /Защо не се регистрирате през 2011;)/ весело изпращане на 2010, шумно посрещане на 2010! Да не се оттървете от здраве, късмет, позитивни хора и много, много усмивки през 2011! Останете верни на себе си, целите и личните си убеждения!
Живеете всеки един ден с желание, ентусиазъм, светлина и нека усмивката грее на лицето ви. Наслаждавайте се на хубавите моменти, защото нищо не се повтаря. За тези като мен, които бързо пропускат такива моменти покрай себе си, им пожелавам да намерят хармония и да изживяват всяка минута на макс :)
Наздраве :)

Весело и от мен! Успехи на всички в начинанията им. И гледайте да не се напиете прекалено много тея дни :Д

Весело и от мен! Успехи на всички в начинанията им. И гледайте да не се напиете прекалено много тея дни :Д

Алкохола разгръща въображението ;D Много помага за дизайните.. поне при мен =D

Горе