Правилата за оригинално съдържание важат ли за форумите

От: Форум

Абе по-добре не прави мизерии, че ще вземе някой да "по-голям" да открадне и от теб и тогава ти гризеш дръвцето.
Статиите не са свързани с финанси, а с време и желание. Това, че теб те мързи да научиш как да пишеш правилно на български и да отделяш по 30 мин. на ден, е изцяло твой проблем.

От: Правилата за оригинално съдържание важат ли за форумите

Правилата за оригинално съдържание важат ли за форумите.И ако го взема от някой сайт с ниско индексиране мен ли ще свали или него.
Знам,че ее малко гадно но нямам финанси за статии :(

Не е добър тоя път за който мислиш.
След като те няма по писането - хвани една готова статия и един синонимен речник и я преработи. Първите 10 ще станат ужасно бавно, но за следващите ще имаш "багаж" от думи в главата и ще можеш спокойно да пренаписваш текстове без друга помощ.
Мисля, че ако не те домързи ще можеш да го направиш.
А ако дори и затова те пребори мързела - нямаш шансове в бизнеса. :(

Щом статиите са на български мисля, че почти няма човек, който ако не го мързи да не може да ги пренапише. Запретваш ръкави и почваш. :wink:

Не се вкарвайте в някакви филми когато става въпрос за форуми. Във форумите се пишат мнения и се обсъждат теми. Затова са направени. Обикновено са пълни с чужди материали, които различните потребители постват за да бъдат обсъдени. Елементарната коректност изисква публикуването на чужди материали да става с хиперлинк, нищо повече.

От: Re: Правилата за оригинално съдържание важат ли за форумите

може да плати някои да му понапише няколко статии инвестицията не е голяма

В първия пост е написано че няма излишни финанси колегата.

;).........

Ксерокс на Минолта? :rolleyes:

Да, но ето тука има по-евтинички

Ми май само те отговарят на условието ти за 'уникални копия", което само по себе си е нонсенс. Ако копията са много, то няма как да бъдат уникални, както и копиран уникат вече не е такъв. Освен, ако не си имал предвид изработка на уникални копия за племето мумбу-лумбу, разбира се.

В медиите често се ползва това словосъчетание, но става въпрос за оригинална изработка - примерно да изваеш Народното събрание от домати и краставици. Хем е умалено копие (макет) на сграда, хем е уникат (преди да се превърне в шопска салата).

Последно редактирано:

Горе