Съгласен съм с теб и този сайт който е посочил е PHP-Fusion как някой да разбере какви са ти възможностите в програмирането.Абсолютно всичко ? Искаш да ми кажеш, че ще ми направиш сайт-платформа за летище примерно, с всичките нужни модули, спецификации и защити ?
Не искам да се заяждам, но защо първо не прегледа малко форума, за да видиш какви са що-годе правилата за публикуване на фрийленсър обяви...
Няма кой да ти даде оферта с такава обява, без портфолио и добро описание.
Съгласен съм с теб и този сайт който е посочил е PHP-Fusion как някой да разбере какви са ти възможностите в програмирането.
Никакви възможности няма според мен.
Блъска безплатни платформи като знае от админ менюто как да сложи часовник и картинка.
Червено от мен докато не докаже, че има знания.
Правя само сайта, без хостинг и домейн.
За него всичко приключи преди да е започнало
Е, недейте така разочарова момчето. Вместо да го скастряте, го поощрете. Стига с тази убийствена критика. Никога няма да забравя как един преподавател от техническия ми се изсмя, като му представих една джаджа. И после защо сме си мразили учителите и преподавателите. Поощрете момчето да се развива, със сигурност е ново в бранша, не е наясно напълно с материята но явно има желание да прави сайтове. Стига с това критикуване, затова ни е на такъв хал държавата. Само хулим някого, а не го поощряваме и поправяме...
Как да гласувам за това в БГтоп?Последно качени файлове
Няма файлове
Последни новини
Table 'a1482632_gsmmani.fusion564P1_shoutcast' doesn't exist
Радио статистика ©
Сървърът е спрян!
Новини
Все още няма публикувани новини
Актуални проекти
Няма започнати проекти!
Случаен анекдот -
Няма анекдоти
Форум
Няма създадени форуми
Е как да не критикуваш, като и самата обява не дава никакви, ама никави представи човека какво може.
Много точно казано.Ако нямаше WP 99% от тукашните сайтове нямаше да съществуват.