AxCx New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 27 Декември 2007 #1 Продавам 19" SONY $10 Едит: Упс, извинявам се за грешката, то не било 19" SONY, ами 19 годишен Рубин. Транспортните разходи са за ваша сметка.
Продавам 19" SONY $10 Едит: Упс, извинявам се за грешката, то не било 19" SONY, ами 19 годишен Рубин. Транспортните разходи са за ваша сметка.
coolice Owner Рейтинг - 100% 1 0 0 27 Декември 2007 #2 викаш не ти се хвърля те тия рубини не са ли 50 кила + направо да се озъбиш за транспортни раходи...
coolice Owner Рейтинг - 100% 1 0 0 27 Декември 2007 #4 Рубин (огромна антика) най-добрият телевизор по времето на комунизма (преди 89) една част от вас не са били родени...
Рубин (огромна антика) най-добрият телевизор по времето на комунизма (преди 89) една част от вас не са били родени...
MsGeR New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 27 Декември 2007 #5 coolice каза: Рубин (огромна антика) най-добрият телевизор по времето на комунизма (преди 89) една част от вас не са били родени... Увеличете... В тази част която не сме родени съм
coolice каза: Рубин (огромна антика) най-добрият телевизор по времето на комунизма (преди 89) една част от вас не са били родени... Увеличете... В тази част която не сме родени съм
V vagon Member Рейтинг - 100% 13 0 0 29 Декември 2007 #6 батка ако намериш някои на когото да му го подариш ще е успех за теб. виш как стоят нещата в историческият музей пак може да се навият. успех
батка ако намериш някои на когото да му го подариш ще е успех за теб. виш как стоят нещата в историческият музей пак може да се навият. успех
Viko Well-Known Member Рейтинг - 100% 39 0 0 21 Януари 2008 #8 То ако го разглобиш и продадеш медта ще спечелиш доста повече от 10 долара :lol:
Cybertack New Member Рейтинг - 100% 4 0 0 21 Януари 2008 #9 Аз ще го взема, кажи къде си да дойда със собствен транспорт
AxCx New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 22 Януари 2008 #10 Бързам да го продам тоя телевизор щото всъщност не работи, пък е краден и ме е страх от кървавите отпечатъци да не направят експертиза, добре че поне вътре вече няма дрога.
Бързам да го продам тоя телевизор щото всъщност не работи, пък е краден и ме е страх от кървавите отпечатъци да не направят експертиза, добре че поне вътре вече няма дрога.