Wicz Member Рейтинг - 100% 22 0 0 19 Март 2009 #1 Превеждам системи от Английски на Български... Плащане по договорка: Връзки: Skype: Wiczzz
N newebie Member Рейтинг - 100% 5 0 0 19 Март 2009 #2 От: Превеждам системи извинявам се за своята безпросветност ама може ли да ме светнеш за кви системи иде реч?
От: Превеждам системи извинявам се за своята безпросветност ама може ли да ме светнеш за кви системи иде реч?
Wicz Member Рейтинг - 100% 22 0 0 19 Март 2009 #3 От: Превеждам системи Еми примерно изтеглил си си някаква система от интернет примерно за сайт за запознанства но е на английски и те мързи да я преведеш казваш ми виждам колко е работа има и ти казвам колко пари искам ако се съгласиш почвам да превеждам
От: Превеждам системи Еми примерно изтеглил си си някаква система от интернет примерно за сайт за запознанства но е на английски и те мързи да я преведеш казваш ми виждам колко е работа има и ти казвам колко пари искам ако се съгласиш почвам да превеждам
N newebie Member Рейтинг - 100% 5 0 0 20 Март 2009 #4 От: Превеждам системи извинявай, в първия момент наистина не вдянах Успех! :roll:
Wicz Member Рейтинг - 100% 22 0 0 20 Март 2009 #5 От: Превеждам системи Благодаря, но като гледам няма желаещи
B bliznaci Member Рейтинг - 100% 1 0 0 8 Април 2009 #6 От: Превеждам системи Оправи си настройките за неприкосновеност в Скайп и тогава очаквай да има интерес
От: Превеждам системи Оправи си настройките за неприкосновеност в Скайп и тогава очаквай да има интерес
Wicz Member Рейтинг - 100% 22 0 0 9 Април 2009 #7 От: Превеждам системи Оправени са; ) просто ме нямаше няколко дни от четвъртак до вчера !