Преводи от/на Английски

lazov85

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте!
Занимавам се с преводи от и на английски език. Работя в международна компания, превеждам на конференции, документи и др.
Ако има заинтересовани - пишете ПМ, защото на този етап няма как да постна e-mail в темата:(.
Цената зависи от самия текст (трудност, тематика..)
 
От: Преводи от/на Английски

То хубаво ще ти постна ПМ, ама как ще отговориш? :) Трябва да имаш 5 поста и някакъв срок май (виж в правилата).

Иначе по темата. Търсиме преводачи от английски, руски, немски, френски, испански и италиански. Става въпрос за преводи на анализи на колумнисти от сравнително по-сериозните вестници, тематика - геополитика, икономика, философия. За приблизителна преценка вж преводите на сайта, за който са предназначени - www.world-bg.com

Вариантите на работа са следните:
1. Посочва се линк към съответната статия и се праща на избран преводач. Всеки преводач, с който вече сме работили, има собствен скрит форум на сайта, който се вижда само от самия него и от администратор. Прави се за по-лесна кореспонденция, обсъждане и предаване на материалите, тъй като по мейл е много по-бавно и трудоемко. Като алтернативен вариант е ЛС в този форум (посещавам го редовно и чета ЛС-тата), но има проблем при големината на постван текст, съответно цял превод трудно може да се прати на ЛС).
2. Произволен читател сам избира текст, който му е харесал, за превод и си го пуска. Този вариант е по-подходящ за непрофесионални преводачи, тъй като е по-рискован от финансова гледна точка, защото плащаме само на текст, който се одобри и се публикува в рубриките на сайта. От друга страна, дори и да не го публикуваме в рубриките на сайта, а да си остане във форума или в "Преводи на читатели", то пак може да има някаква полза за преводача: линк към собствен негов сайт, името му (полезно за портфолио, CV etc. ) , а и обсъждане с други читатели на статия, която наистина е предизвикала неговия и техния интерес.

Цената се уговаря индивидуално с всеки преводач, в зависимост от качеството и сложността на преводите, коректорската и редакторската намеса впоследствие и т.н. Плащането се извършва веднага след получаване на превод по следните начини: по банкова сметка, по микросметка в ePay.bg или чрез PayPal.
 
Последно редактирано:
От: Преводи от/на Английски

ааа той човека имал само един пост ... и аз се чудя защо не ми отговаря :) Пращам ти ЛС с емайла.
 

Горе