Преводи страхотен бъзик!

leonssss

Well-Known Member
Разглеждайки тилифоните попаднах на едно описание , което в пътрия момент не успях да си преведа
върнах се няколко пъти и "Хардуерът на този смартфон със сигурност не е против"
против какво си казах, икономическата криза или да го ползват кат вибратор, но посел прочетох целия текст

Alcatel One Touch Mini 6012 е добра стойност за парите . Хардуерът на този смартфон със сигурност не е против . По този начин на 1.3GHz двуядрен процесор за отлична лекота на употреба, сърфиране е много бързо и бързо да се движите по менютата . Също така със софтуера това е съвършено глоба . Android 4.2 ( Jelly Bean ) осигурява голям избор от приложения и игри, които всяка ваша нужда от .
Недостатъци на Alcatel One Touch Mini на

Вие сте истински ентусиаст медии ? След това трябва да се мисли внимателно преди да се разгледа този смартфон . Вътрешната памет от 8 GB всъщност не е разширяема . Не ви трябва много място ? Или искаш да имаш всичко, съхранявани онлайн ? След това , разбира се, това не е проблем .

Истинските ентусиасти снимката все още ще трябва да подаде за още един удължаване още малко пари . Alcatel One Touch Mini е глоба снимки, но те ​​не ще се сравни с добър цифров фотоапарат или SLR . Но разбира се, че не може да очаквате за тази цена.


открийте грешките се пита в задачата
поне като превеждат да го направят смислено
ето линка
 
От: Преводи страхотен бъзик!

Alcatel One Touch Mini е глоба снимки, но те ​​не ще се сравни с добър цифров фотоапарат или SLR . Но разбира се, че не може да очаквате за тази цена.


може и кат мобилен кат телефон да се ползва защото в описанието пише
Alcatel One Touch Mini е глоба снимки:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
 
Последно редактирано:

Горе