От: Предлагаме изработка на магазини по различен начин
Благодаря и на теб Svetoslav Valkov , много смислено предложение. Да опитвах, но със страх, плахо. Там са наистина профита, а аз мога да върша определени неща. Не съм програмист, по скоро нарчам себе си конфигуратор, знам кое, как и къде да преместя. Чета много, случват ми се нещата, но не искам да се надценявам. Всички вие тук знаете, че инсталиране на система за онлайн магазин е детска игра. Всеки го може. Е колко да струва тогава самото инсталиране? Следва инсталиране на тема, конфигуриране, настройки на транспорт, разплащания, валути, езици, куриерски модули, оптимизация и др. такива които не са кой знае какво, както казваше един мой клиент, но разбира се той незнаеше, кое от къде се настройва и това разбира се трябваше да свърша аз. Да трудно ми беше да му обясня, че купувайки си темплейта от темфорест, той не се слага сам, а иска освен инсталиране, превод и много настройки за да заприлича на демото. И всичко това разбира се не се случва за час два, а изсиква няколко дни време в четене на описания как се случва, защото всяка тема е правена от различен програмист и си иска нейното.
Относно чужди freelance сайтовете, не съм на високо ниво със английския език. На мен ще ми е трудно. Предпочитам да плувам във води в които се чувствам сободно.
Добро предложение е твоето, пак благодаря, ще го мисля.
Хубава вечер желая и на теб!
Бъди здрав!