Ревю копи има ли да копаеме
Да видим дали съм разбрал правилно! От сайта си избирам кокосов орех на цена от 100 лв. Казвам ви на вас, че съм си избрал кокосов орех за 100 лв. Вие го поръчвате(купувате) и после ми го препращате, като аз ви плащам за кокосовия орех, който струва 100, само 50 лв.? Ако правилно съм разбрал, може ли да видя сайта?
ПС: Защо не обявите сайта публично тук, а го пращате на ЛС?
Каква е минималната цена при която можем да направим поръчка?
Същата оферта я четох вчера за Амазон, звучи не лошо, стига да няма наистина уловка.
Най-вероятно колегата ползва нещо като партньорска програма, както сервизите например: "Там от където взимат частите им правят 40-60% по ниска цена от тази на магазина" ако не е това, звучи като сайтове с пренадути цени на 200% и така ако продукт струва там 100% реално на друго място струва 30, така да има и за колегата нещичко отгоре, но предполагам няма как да е това защото сме 21 век и всеки ще провери цената и на други места колко струва.
Записвам се за темата, но ще поизчакам някой колега да скочи в офертата пръв и да остави отзив. Иначе ако офертата е реална, постоянна, и наистина може да се вземе всичко с 50% по ниска цена е идеално. Успех!
Някакво доказателство при самия преглед и тест ,че стоката е закупена от този сайт или че не е фалшива?
Може ли контактите ви на лично?
Как става плащането? Кога и по какъв начин?
Отворих случаен продукт. В сайта на производителя цената е с 13 евро по ниска от тази в asos.