Предлагам: Предлагам безплатен guest blogging

z_vidina

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Предлагам безплатен guest blogging в http://kajisigo.com/

Това е БЛОГ за свободно споделяне на съдържание. Тук може да напишете вашия материал, статия, разказ с цел да ни споделите нещо интересно, да популяризирате сайта си или просто да излеете мъката си. И все пак имаме няколко малко наброй, но важни правила за публикациите.

Изисквания:

Вашите разкази и статии трябва да са не по-къси от 300 думи.
Да са с уникалност на текста над 95%.
Вие да бъдете единствения автор на материала.
Имате право на 1 (един) линк в статия с атрибут do follow и 1 (един) линк с атрибут no follow.
Да посочите мета описанието и ключовите думи

Отговорността на собствениците на блога КажиСиГо.com:

Ние одобряваме статиите в рамките на до 5 работни дни.
Вие и само Вие оставате автор на статиите и разказите, които ни изпращате.
Ние гарантираме, че вашите линкове ще си останат тук докато "свят светува".

Започни да БЛОГВАШ още сега!
 
Да, закупен е подобен сертификат и е качен в сайта ни. Със сертификата или без него, ние сме коректни към клиентите ни. Какъв е проблемът? Защо всичко трябва да е с обиди и т.н.

П.П. "напредвид" се пише "предвид"
 
Защото да напишете във форума нещо е едно, а да си го изтипосате в "грамотно" направения сайт, където ще го гледат евентуално интелигентни хора е друго... Този сертификат в умните хора крие само насмешка и подигравка на тези, които са го купили.
И друг въпрос - фирмения сайт харесва ли ви? Откъм шрифтове и дизайн? Защото не е окей да предлагате такава услуга, а сайта да е това, което е вмомента, а пък за капак да крещите на клиентите "НИЕ СМЕ ИДИОТИ" като им показвате сертификат коректна фирма. Личи си, че се учите, но поне се старайте на максимум за sales / фирмения ви сайт, особено ако го представяте в такава аудитория като предприемач, и критиките може да ги приемете като положителни.
 
Защото да напишеш във форума нещо е едно, а да си го изтипосате в "грамотно" направения сайт, където ще го гледат евентуално интелигентни хора е друго... Този сертификат в умните хора крие само насмешка и подигравка на тези, които са го купили.
И друг въпрос - фирмения сайт харесва ли ви? Откъм шрифтове и дизайн? Защото не е окей да предлагате такава услуга, а сайта да е това, което е вмомента, а пък за капак да крещите на клиентите "НИЕ СМЕ ИДИОТИ" като им показвате сертификат коректна фирма.

Разбирам мнението ти и приемам критиката ти. Благодаря за обратната връзка.
Един сайт винаги може да бъде по-добър, по-красив, по-професионален и по-функционален. Съгласна съм!

Ако искаш бих се радвала да чуя едно странично мнение относно сайта и кое не е ок в него (без да коментираме сертификата)
(може разговорът ни да премине към ЛС)
 

Горе