MPC

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Тъй като имам останало свободно време и нужда, реших да предложа услугата - "Добавяне на продукти в онлайн магазини". Важно е да се знае, че до момента никога не съм добавял продукти в онлайн магазини, но известно време гледах видеа на следните платформи на онлайн магазини - OpenCart, Shopify, WooCommerce, Prestashop, Magento, в които се показва как се добавя даден продукт, за да придобия представа какво представлява тази дейност.

Също така пробвах да добавя продукти в наличните демо варианти на част от системите на онлайн магазините. Това също ми помогна. Oт тези две неща придобих що-годе представа какво представлява качването на продукти. Разбира се, ако системата Ви не е от изборените, ще ми трябва разяснение от ваша страна и малко време за да свикна с качването на продуктите. Но предполагам, че няма да е проблем.

За момента ще работя на copy-paste метода. Вие ми давате всички данни за качването на даден продукт, а аз просто го добавям в онлайн магазина Ви. Държа да започна добавяне на около 10-15 продукта безплатно, за да прецените дали ще се справям, и ако сте доволни, тогава да ме наемете.



Защо да ме наемете?

- Разбира се, това е ваш личен избор! На пръв поглед има много хора, които предлагат тази услуга - пишат описания, превеждат описания, намират други данни, обработват снимки и т.н. За себе си мога да кажа, че имам желание за работа, сериозен съм, цената ще бъде по-ниска тъй като съм нов в предлагането на услугата, а и от мен се изисква само да добавям предоставената от вас информация за продуктите. Ще се радвам, ако има хора, които биха ми дали шанс! Предполагам повечето хора може би не ги интересува, но парите от добавените продукти ще бъдат използвани за лечение на здравословни проблеми. Точно и това е причината сега да пусна темата, а не след време, както мислех.


Плащане:

- Банков път
- Paypal

Какво да очаквате от мен?

- Коректно и сериозно отношение.
- Работа в срок.


По колко продукта ще мога да качвам на ден?

- Зависи вие колко продукта на ден желаете да бъдат качени. Предполагам, че ще мога да качвам над 15 продукта на ден.

Цена:

- Тъй като съм нов в предлагането на тази услуга цената за качен продукт е 0,40 ст. Като условието е, да ми пращате всяка информация, която желаете да съдържа даден продукт ( описание, заглавие, цена и др. ), а аз просто ще го добавям в магазина Ви.

За контакт с мен:

- Тук в темата, на лично съобщение или на имейл - [email protected]

--------
Ако има желаещи, които биха ме наели да добавям продукти в онлайн магазините им, моля да опишете всички ваши изисквания относно работата тук в темата, на лично съобщение или на имейл. Когато видя съобщението Ви, и преценя дали ще работя за вас, или имам някакви въпроси, ще Ви отговоря.

Благодаря предварително!
 
Последно редактирано:
Обновявам темата, ако има интересуващи се от услугата и условията, моля да ми пишете.
 
Писах ти лично съобщение в Сряда а днес е Събота и все още нямам отговор.
Ако работата ти е бърза колкото и комуникацията то по-добре не предлагай услуги. :)
 
Писах ти лично съобщение в Сряда а днес е Събота и все още нямам отговор.
Ако работата ти е бърза колкото и комуникацията то по-добре не предлагай услуги. :)
Здравейте, @nsevimov

Първо искам да Ви благодаря, че сте отделили време да прегледате темата ми, и сте готов да ми предложите работа. Пиша Ви толкова късно, понеже мой роднина беше на операция, и след това до момента все още не се чувства толкова добре и съм зает с това да му помагам. Аз също от няколко дни също съм болен и за това не съм Ви отговорил. Извинявам се, просто човек не избира кога да се разболее.. Ако нямате против след няколко дни стига да се оправи положението ще Ви пиша на ЛС и, ако желаете може да опитаме да видите как ще се справям. Ако не желаете Ви разбирам, даден бизнес не може да чака някого много време. Благодаря Ви, бъдете здрав!
 
Обновявам темата. При въпроси може да пишете тук в темата, на ЛС или на горепосочения имейл.
 

Горе