Здравейте казвам се Александър от град Плевен съм и предлагам качествени уеб решения за вас и вашият бизнес.
Предлагам:
- Изработване на уеб сайт ( включва изработване на структурата на сайта PHP , рисуването и кодирането на дизайна, качването на готовият сайт на хостинг и едномесечна безплатна поддръжка)
-Поддръжка на вашият готов сайт (независимо дали сайта е правен от мен или от някой друг мога да взема участие в подобряването / осъвременяването на вашият сайт.)
-Добавяне на модули върху вашият сайт
-Оптимизиране на вашият сайт.
-Преместване на вашият сайт на друг хостинг
-Съвети за управлението вашият онлайн бизнес
-Писане на курсови работи (PHP,HTMl,CSS,C#,Java,C++ и др..)
и довършване на започнати такива , за допълнителна информация и цени моля да се свържете с мен на посоченият скайп и/или телефон в профила ми.
Предлагам:
- Изработване на уеб сайт ( включва изработване на структурата на сайта PHP , рисуването и кодирането на дизайна, качването на готовият сайт на хостинг и едномесечна безплатна поддръжка)
-Поддръжка на вашият готов сайт (независимо дали сайта е правен от мен или от някой друг мога да взема участие в подобряването / осъвременяването на вашият сайт.)
-Добавяне на модули върху вашият сайт
-Оптимизиране на вашият сайт.
-Преместване на вашият сайт на друг хостинг
-Съвети за управлението вашият онлайн бизнес
-Писане на курсови работи (PHP,HTMl,CSS,C#,Java,C++ и др..)
и довършване на започнати такива , за допълнителна информация и цени моля да се свържете с мен на посоченият скайп и/или телефон в профила ми.
Последно редактирано: