Предлагам нещо уникално

ReminD

Well-Known Member
С това заглавие, като че ли някой с 11 мнения пуска темата, но... ето за какво става въпрос.

Понеже градя репутация в едни EN блог директории и съм започнал да изграждам "connections" - предлагам нещо безплатно, за което в другите форуми вземат пари, поне засега е безплатно при мен.

Имате нужда от публикации в блога си? Няма проблем, стига блога ви да е на английски и да се хареса от авторите. Става въпрос за гост блогване, тоест имате блог на английски и имате нужда от статии - казвате за каква ниша е сайта и до няколко дни ви намирам статии, които трябва да бъдат публикувани в блога ви.

Най-лесно ще е:
HEALTH NICHE , Internet, HOME, Travel

Гаранция, че ще дадат апроув няма, зависи дали ви е качествен блога, затова блогспот блогове не ми давайте, особено ако нямат PR. PR също гледат.

Слагам и едно условие - ако искате статии за блога ви - минимум 100 поста и ви искам да светите в зелено, понеже не искам да ми дават негативи ако някой хване и махне линкчетата в статиите и си пусне статията в блога без тях.

Това е от мен, възползвайте се докато е безплатно.

• Like
Реакции: Brad
От: Предлагам нещо уникално

Същото важи и за ваши статии, които искате да публикувате някъде и се чудите къде > само че ще трябва да бъдат на доста високо ниво.

pending си вече за няколко, 1 ти пратих, пиши като я публикуваш какво мислиш, пък няма как, ще черпиш линкове : D

Може ли и аз да видя за какво иде реч. Искам за хоум или хелт, зависи от това къде е по-лесно и добре.

Дай малко повече инфо, че ми е интересно.

П.П: Бате така те харесвам, с такива теми. :)

аз вече получих една статия - изглежда добре :) Определено ще пробвам и обратното - аз да давам статии с линк към моя сайт.

Който писал, писал, вече е невалидно, тези които са ми писали, като им одобрят блоговете ще получат каквото съм казал.

Не, че нещо ама хората плащат за такъв тип публикация, а ти искаш за без пари... Имам читави блогове с PR. Ако искаш да публикуваш в тях ще трябва да заплатиш.

Ти като не си чувал що е то гост блогване, не думай в темата, искай си пари, мен какво ме интересува в тая тема дали искаш пари или не?

Горе