Имаш предвид нещо като GetAFreelancer.com ?poppy76bg каза:нещо като прооект. например лого на фоирма или конкурс за най добър дизайн, и още нещо - фрииланс работа, възможност за изява в областта на графичния дизайн. Ако искате да научите нещо как се работи с програми в областта на графичния дизайн вижте няколко сайта, но админа не ми дава да ви пусна линковте за графичен дизайн, такива са правилата: да имам десет постинга
съгласен съм, че gaf е най-добрия freelancerски сайт, но в началото е найстина трудно...Fishy каза:Като сме тръгнали с фрий ланс сайтовете:
http://getafreelancer.com/ - Според мен най-добрия в областта.
много големи изисквания имаш сигурноgeorgimateev каза:Един добър дизайнер да видя в тоя сайт няма да му оставя почивен ден, но нейсе ..
Ти какво разбираш под добър дизайнер? Дай ни някаква задачка с която мислиш, че един добър дизайнер трябва да се справиgeorgimateev каза:Един добър дизайнер да видя в тоя сайт няма да му оставя почивен ден, но нейсе ..
BRAIN_PAIN каза:Ти какво разбираш под добър дизайнер? Дай ни някаква задачка с която мислиш, че един добър дизайнер трябва да се справиgeorgimateev каза:Един добър дизайнер да видя в тоя сайт няма да му оставя почивен ден, но нейсе ..
съгласен съмMacTeP каза:BRAIN_PAIN каза:Ти какво разбираш под добър дизайнер? Дай ни някаква задачка с която мислиш, че един добър дизайнер трябва да се справиgeorgimateev каза:Един добър дизайнер да видя в тоя сайт няма да му оставя почивен ден, но нейсе ..
Един добър дизайнер има креативно мислене Останалото е познания по фотошо, които се учат за отрицателно време