Предлагам силни линкове за SEO срещу реклама

zaekyt

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Ако някой има сайтове с много, некачествен и нетаргетиран трафик, който не може да се монетизира лесно, съм съгласен да му сложа хубави силни линкове с цел SEO (към този негов сайт или друг) срещу рекламни площи.

Не ме интересуват сайтове за запознанства и adult, всичко друго е ок, дори торенти и mp3. Трябва ми по-скоро количество, а не качество. Обяви и хороскопи са добри примерни тематики. Ако някой предлага popup реклама ще е голямо предимство, следващото най-добро би било текстова реклама сред контента, която да се клика повече.

Става също така и постване на линкове във ваши Facebook страници с много фенове срещу мои линкове за SEO.

Предложения може на ЛС или мейл [email protected]

Калин

Айде сега, ще си обиждаме трафика ли :). Какво му е некачественото на сайтовете за обяви?

От: Re: Предлагам силни линкове за SEO срещу реклама

Нищо некачествено няма, просто исках да кажа, че не ми трябва таргетиран трафик, а много трафик :)

От: Предлагам силни линкове за SEO срещу реклама

Линковете на страници с ПР 4-5-6 ли ще са или само главния им домейн е с висок ПР?

Това е пр на страниците, където ще са линковете, обикновено главните. На някои места има повечко изходящи (15-50), но PR си е голям и домейните са много мощни.

На някои места има повечко изходящи (15-50), но PR си е голям и домейните са много мощни.
Това са глупости. Колкото и да е силен 1 домейн (висок ПР, голяма възраст и авторитет) щом е с над 10 изходящи е с пренебрежима сила по отношение на SEO. А какво да кажем за над 15-20 линка... пълен боклук.

Аз пък се линквам само от моите си сайтове, които всичките са с много изходящи - мога да ви уверя, че си работи идеално :)

На който ме интересуват предложенията съм отговорил, на останалите не съм :) Все още търся!

За момента не ми трябва вече рекламата, но вероятно в бъдеще пак ще искам, така че тогава ще вдигна темата. Благодаря за предложенията!

Горе