Предложение за тема: Детски кът

bgtifo

Well-Known Member
Предлагам да се създаде раздел "Детски кът", в който да се местят темите на момчета и момичета, които желаят да разбиват бизнеса на Google или пък печелят по 500 долара от бъксове и адсенс за една седмица. Вероятно е прекалено грубо, да ги местите в кофа, тъй като има някакви наченки на креативност тип ала да преборим монополите или да спечелим пари без да напускаме дома си. Разбира се, този раздел, ще е особено подходящ за лица, които обичат да псуват по форумите, да се правят на интересни и да се заяждат.

Детски кът в Предприемач, ще е едно адекватно продължение на темата "Успей с нас". Може би след определен период от време част от революционно настроените младежи, ще се сетят, че грешат и ще пожелаят консултация по този или онзи въпрос. Важните теми в "Детски кът", ще са нещо от сорта на "Бъксове, щракалки и тупаки", "Децата срещу монопола на Google", "Защо не трябва да псувам по форумите" и прочие.

Тъпо е като влезе някое дете и за нула време го нашарят с червено. Детският кът в Предприемач.ком няма да позволява даване на репутация. Въведението, ще бъде написано от някой ГРАМОТЕН копирайтър, който да обясни каква е целта на раздела. В последния могат да попаднат и въпроси, като "нищо не разбирам ама искам да изкарвам поне по 100$ на месец от нета".

Подкрепете ме за идеята "Детски кът" в Предприемач.КОМ една чудесна инициатива за най-малките сред нас!

P.S.

Предложението ми е провокирано от този пост http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=47030

Имам и грешка в заглавието искам да е Предложение за раздел: Детски кът
 
Последно редактирано:
От: Предложение за тема: Детски кът

Подкрепям :)
 
От: Предложение за тема: Детски кът

:roll:
Категория "У Песъко"
 
то си има такъв раздел казва се Кофа :) не излиза в какво ново но ако се раровите там ще видите точно такива теми :)

едит до Политиката точно се намира :lol:
 
Последно редактирано от модератор:
От: Предложение за тема: Детски кът

Въпреки, че съществува такъв раздел в кофата, би било чудесно да има и раздел 'Деткси кът' с подробно пояснение за идеята, както споменава bgtifo. Определено ще бъде от голяма полза. И все пак, не изключвам вероятността да бъде подминат раздела и някое дете просто да шляпне по-дълбоко, вместо на брега ;)
 
От: Предложение за тема: Детски кът

Няма лошо, но кой ще си публикува темите в раздел "Детски кът"? Всеки расъл недорасъл си мисли, че идеята му е велика. Разликата е, че двамата биг босове ще се занимават допълнително да пълнят детския раздел.
 
От: Предложение за тема: Детски кът

Идеята на успей с нас беше да се изкарат от детския кът, сега пък някой иска пак да ги вкарва в кътове, остави.
 
От: Предложение за тема: Детски кът

Излиза, че е по-удачно да се отвори директно раздел в кофата "Бъксове, щракалки и PTC тупалки", но да се индексира, за да я намират лесно мераклиите и да ни предоставят печелившите си линкове :D Мисля, че точно такъв раздел ще се класира на позиции и ще отвори очите на младите 'щракалки' с наша помощ...
 
От: Re: Предложение за тема: Детски кът

до Политиката точно се намира :lol:

Това ми се въртеше в главата тази утрин. Водещото мото там стана "Кой не скача с мен, е педал!".
 

Горе