N1ck
Active Member
На кратко - плъгин който да показва дата на последна ревизия на page & posts във wordpress.
На мен ми е ценно да го имам, и предполагам и на други също.
Не знам дали има подобен плъгин, вероятно да, но мже и да няма. Има подобни които добавят 100 други неща към admin panel-a но аз предпочитам семплите и изчистени неща - ей така хем да ми е простичко хем да дава цялата информация която ме интересува, хем да не е претрупано....
Ето как се прави - добавя се този код в темата:
Идеята...
Пооправя се горният код, слага се например възможност за сортиране по новата колонка, пипва се леко css... и се оформя като плъгин и се пуска в wp безплатно. Аз веднага ще го изтегля и ще дам 5 звезди.
После се подканват колегите от форума да го изтеглят и те и така се дава начален старт...
Защо?
Това е начин някой от нас да направи нещо (изключително лесно, даже елементарно) което да се предлага безплатно и евентуално да стане популярно. А големите неща започват така.. и после се надграждат, развиват и т.н.
Ако някой иска нека действа и даде линк.
На мен ми е ценно да го имам, и предполагам и на други също.
Не знам дали има подобен плъгин, вероятно да, но мже и да няма. Има подобни които добавят 100 други неща към admin panel-a но аз предпочитам семплите и изчистени неща - ей така хем да ми е простичко хем да дава цялата информация която ме интересува, хем да не е претрупано....
Ето как се прави - добавя се този код в темата:
Код:
<?php
add_filter('manage_pages_columns', 'add_revised_column');
add_action('manage_pages_custom_column', 'echo_revised_column', 10, 2);
add_filter('manage_posts_columns', 'add_revised_column');
add_action('manage_posts_custom_column', 'echo_revised_column', 10, 2);
function add_revised_column($columns) {
$columns['revised'] = 'Revised';
return $columns;
}
function echo_revised_column($column, $id) {
if ('revised' == $column)
echo get_post_field('post_modified', $id);
}
Идеята...
Пооправя се горният код, слага се например възможност за сортиране по новата колонка, пипва се леко css... и се оформя като плъгин и се пуска в wp безплатно. Аз веднага ще го изтегля и ще дам 5 звезди.
После се подканват колегите от форума да го изтеглят и те и така се дава начален старт...
Защо?
Това е начин някой от нас да направи нещо (изключително лесно, даже елементарно) което да се предлага безплатно и евентуално да стане популярно. А големите неща започват така.. и после се надграждат, развиват и т.н.
Ако някой иска нека действа и даде линк.