.bg . Application-а решава проблема с изпращането на потребители от WEB към телефон. Добавяте си widget-a в сайта. Самият widget е input box, който се създава от панела, и какво съобщение да гласи и след като потребителите въведат телефонен номер - получават по съответните канали - смс или друг messaging платформа линк към приложението. Което разбира се може да бъде тракнато и да се следи дали се инсталира и т.н. Освен това разпознава и автоматично препраща спрямо устройството, но това както си го зададат. Разни локации /градове за тракинг, и май е това цялото нещо.
Това е идеята - попринцип имам домейн три букви, който мисля да ползвам, но някой ако предложи някакво име, което да подхожда - ще пратя 50лв за акъла ако реша да не ползвам моят.
пс: имам и shortlink глезотия към това, ( като bit.ly ) - заради трибуквието, ако нещо може да се заиграете като име във връзка с това.
Това е идеята - попринцип имам домейн три букви, който мисля да ползвам, но някой ако предложи някакво име, което да подхожда - ще пратя 50лв за акъла ако реша да не ползвам моят.
пс: имам и shortlink глезотия към това, ( като bit.ly ) - заради трибуквието, ако нещо може да се заиграете като име във връзка с това.
Последно редактирано: