N n0_nam3 New Member 6 Октомври 2008 #1 Кажете ми нещо като my32 подомейн с хостинг искам да видя дали сайта ще потрагне и дали да му купувам домейн my32 нещо не ми приема рега само ми изписва обработване на вашите данни
Кажете ми нещо като my32 подомейн с хостинг искам да видя дали сайта ще потрагне и дали да му купувам домейн my32 нещо не ми приема рега само ми изписва обработване на вашите данни
vetzkov Well-Known Member 6 Октомври 2008 #2 От: Предложете ми нещо като my32 Код: http://www.freewebhostingarea.com/ тука виж...
N n0_nam3 New Member 6 Октомври 2008 #3 От: Предложете ми нещо като my32 ам нещо др. ако може и да е бг ?
vetzkov Well-Known Member 6 Октомври 2008 #4 От: Предложете ми нещо като my32 мисля че това ще ти свърши работа? www.google.bg
N n0_nam3 New Member 6 Октомври 2008 #5 От: Предложете ми нещо като my32 ем не като тръгна например да инсталирам там фрее форума ми дава някфи грешки
От: Предложете ми нещо като my32 ем не като тръгна например да инсталирам там фрее форума ми дава някфи грешки
K kr0seR New Member 28 Октомври 2008 #6 От: Предложете ми нещо като my32 bg2.................................
radev Well-Known Member 28 Октомври 2008 #7 От: Предложете ми нещо като my32 kr0seR, нямаш търпение да направиш 10 поста, а направо пусни още няколко теми само точки ........... и си готов с линковете в подписа
От: Предложете ми нещо като my32 kr0seR, нямаш търпение да направиш 10 поста, а направо пусни още няколко теми само точки ........... и си готов с линковете в подписа
Ivo_ Well-Known Member 29 Октомври 2008 #8 От: Предложете ми нещо като my32 Според мен направо си вземи някъв евтин хостинг план - пример ns1.bg имат за 1.65 лв на месец, а домейн от годади ти е 2 долара. Няма да обеднееш....
От: Предложете ми нещо като my32 Според мен направо си вземи някъв евтин хостинг план - пример ns1.bg имат за 1.65 лв на месец, а домейн от годади ти е 2 долара. Няма да обеднееш....
Gotovski New Member 4 Ноември 2008 #9 От: Предложете ми нещо като my32 vetzkov каза: мисля че това ще ти свърши работа? www.google.bg Увеличете... i az sam za tva
От: Предложете ми нещо като my32 vetzkov каза: мисля че това ще ти свърши работа? www.google.bg Увеличете... i az sam za tva