wood Well-Known Member 11 Февруари 2015 #1 Колеги предложете някоя WP тема за тенти, сенници... Спрях се в нета на няколко предимно за снимки но все още не съм взел решение. Малко помощ ще ми е добре дошла.
Колеги предложете някоя WP тема за тенти, сенници... Спрях се в нета на няколко предимно за снимки но все още не съм взел решение. Малко помощ ще ми е добре дошла.
wood Well-Known Member 11 Февруари 2015 #3 От: Re: Предложете накоя WP тема за тенти, сенници Blinky каза: Като магазин? Като каталог, или обикновен фирмен сайт - с галерия? Увеличете... Нещо между фирмен сайт с галерия и каталог. Ще представляваме една Италианска фирма за тенти, поръчките/заявките ще стават през тяхната система/сайт.
От: Re: Предложете накоя WP тема за тенти, сенници Blinky каза: Като магазин? Като каталог, или обикновен фирмен сайт - с галерия? Увеличете... Нещо между фирмен сайт с галерия и каталог. Ще представляваме една Италианска фирма за тенти, поръчките/заявките ще стават през тяхната система/сайт.
Blinky Owner 12 Февруари 2015 #4 Виж този линк: freshdesignweb.com/free-responsive-wordpress-themes.html themeforest.net/category/wordpress/corporate
Виж този линк: freshdesignweb.com/free-responsive-wordpress-themes.html themeforest.net/category/wordpress/corporate