Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Браво бе, Ноке, изневеряваш ми - спамиш без мени :)

От тука чух шамара и видях как му отнесе главата..:lol: А ти що отсъстваш, та спами без тебе, а ?

От тука чух шамара и видях как му отнесе главата..:lol: А ти що отсъстваш, та спами без тебе, а ?

А, кво правите вие? :) Ще се наложи да поотсъствам, но после като се завърна, ще чета подробно :)

Забравих да честитя на Светла - честито и много успехи занапред :)

А, кво правите вие? :) Ще се наложи да поотсъствам, но после като се завърна, ще чета подробно :)

Ние правим обичайното - пишем глупости, срещу заплащане и глупости за удоволствие.. Нищо ново. Липсваш ни, не изчезвай за дълго!

Много ти е забавно гледам... Човек да не се престраши да прояви инициатива.

Ние правим обичайното - пишем глупости, срещу заплащане и глупости за удоволствие.. Нищо ново. Липсваш ни, не изчезвай за дълго!

Супер :) Специални поздрави на бластера с обещание да му обърна фнимание :)

Е не виждаш ли.... Крепежни елементи.

target-crane-bra-ad.jpg

ban-the-bra-set-those-puppies-free-funny-car-van-motorcycle-tool-box-sticker-185-p[ekm]300x225[ekm].jpg

между другото тука не е чак тъй гадно времето

Много ти е забавно гледам... Човек да не се престраши да прояви инициатива.

Наистина е много яка гледката в представите ми, как ти отнася главата и буйната прическа на аватара ти се вее, като самотна бреза до рекичка..:lol:

Инициатива, аааааа? От заранта си замислил за крепежни елементи.
Не е вярно. Просто нанди искаше съдействие относно крепежните й елементи, а таргетът й не сфана насоките. Само помагам.

Благодаря на всички за посрещането. Желая ви успехи и вдъхновение.:)
Добре дошла и от мене. Разгледах сайта ти сутринта.

Наистина е много яка гледката в представите ми, как ти отнася главата и буйната прическа на аватара ти се вее, като самотна бреза до рекичка..:lol:

аааа на тоз лудия уфолог трудно ще му се отнесе главата... то тя вече е отнесена :p

Инициатива, аааааа? От заранта си замислил за крепежни елементи.

Лиле, тва е физиология при тях, ако сутрин не мислят за тия неща, значи са или болни или на 96години, въпреки че за второто не съм сигурна.

Не е вярно. Просто нанди искаше съдействие относно крепежните й елементи, а таргетът й не сфана насоките. Само помагам.

Добре дошла и от мене. Разгледах сайта ти сутринта.

Хареса ли ти:)

Лиле, тва е физиология при тях, ако сутрин не мислят за тия неща, значи са или болни или на 96години, въпреки че за второто не съм сигурна.
Ей много ги разбираш физиологиите. Добре че и за прогестерона ми обясни. Вече мога да давам консултации в бг-мама.

Хареса ли ти:)
А това е много погрешен въпрос и отговорът не е за всеки.
Имам богата и тъмна история в анализите на сайтове.

Ей много ги разбираш физиологиите. Добре че и за прогестерона ми обясни. Вече мога да давам консултации в бг-мама

И ? Викат ли ти вече докторе там ? Сигурно и часове са почнали да си записват, а ?:wink:

И ? Викат ли ти вече докторе там ? Сигурно и часове са почнали да си записват, а ?:wink:
Ами избягах малко след като ме обсадиха и почнаха да се разсъбличат за преглед.

Ами избягах малко след като ме обсадиха и почнаха да се разсъбличат за преглед.

Типичен програмист. Вицовете не са случайни значи.. а - програмист ли си или ти сгреших титлата?

Типичен програмист. Вицовете не са случайни значи.. а - програмист ли си или ти сгреших титлата?
Обърка я. Тва е само 1 от многото ми хобита.

Обърка я. Тва е само 1 от многото ми хобита.

Е, щом е едно от многото, все малко съм налучкала - поне частта със задръстените програмисти, които бягат от разсъблечени жени.:wink:

Аве палят фитила и дим да ги няма

... вместо, казваш, възпитано да се остане и да присъстват на пораженията от взрива :twisted:

Горе