Предупреждение от Google за sitemap

ivo1017

Active Member
Скоро се регистрирах в Google webmaster tools.Качих си sitemap-а на сайта и вчера като влизам виждам това съобщение:"Всички URL адреси във вашата Sitemap са с един и същи приоритет.
Всички URL адреси във вашата Sitemap са зададени с еднакъв приоритет (не с приоритета по подразбиране). Приоритетът показва важността на определен URL адрес в сравнение с други на сайта ви и не влияе върху мястото на сайта в резултатите от търсенето. Ако всички URL адреси имат еднакъв приоритет, Google не може да разбере кои са по-важни"
Това ме притесни и понеже ползвам плъгина за sitemap за Wordpress,сложих настройките по подразбиране.Днес гледам проблемът не е изчезнал.Някакви идеи и това оказвали ли влияние за класирането на сайта и оптимизацията или да не обръщам внимание на подобни соъбщения?
Тук ще постна адреса на sitemap-а на сайта ми:Цък

п.п.Сега като гледам малко съм объркал раздела-ако не е за тук може да я преместите в друг по преценка на модераторите!

От: Предупреждение от Google за sitemap

ами не може всичките ти сайтове да са със 100 % приоритет

избери важните сложи им 100 % на други го намали и т н и "проблемът" ще изчезне

Поздрави

Благодаря,вече коригирах грешката.

не се притеснявай,това не може да повлияе на класирането ти в google,щом си дал " по подразбиране" скоро ще изчезне проблема.

Горе