RealMoney Well-Known Member 16 Октомври 2015 #1 Щом BBC са казали... Линк И докато сме на темата, мислите ли, че Бойко ще се кандидатира за президент на следващите избори?
Щом BBC са казали... Линк И докато сме на темата, мислите ли, че Бойко ще се кандидатира за президент на следващите избори?
biaaro Well-Known Member 16 Октомври 2015 #2 От: Президент БОйко Борисов! До следващите избори толкова ще се е омазал, че за чеп за зеле няма да става На следващите избори ще имаме нова звезда, тип крадливото царче. Вервайте ми Може и някой производно от бойко да се пръкне.
От: Президент БОйко Борисов! До следващите избори толкова ще се е омазал, че за чеп за зеле няма да става На следващите избори ще имаме нова звезда, тип крадливото царче. Вервайте ми Може и някой производно от бойко да се пръкне.
strana Well-Known Member 19 Октомври 2015 #3 От: Президент БОйко Борисов! Присетих се... не че ББ е виновен. Швейцарците преминаха изпита и получиха правото да внасят своя кашкавал в Русия. BTW, имам некви смътни спомени, че едно време и българският кашкавал се славеше из цела (необединена) Европа ...
От: Президент БОйко Борисов! Присетих се... не че ББ е виновен. Швейцарците преминаха изпита и получиха правото да внасят своя кашкавал в Русия. BTW, имам некви смътни спомени, че едно време и българският кашкавал се славеше из цела (необединена) Европа ...
R ReminD Well-Known Member 23 Октомври 2015 #5 От: Президент БОйко Борисов! Тоя е за рязане, какъв президент...