Ето Бърни за да не ме и обвиняваш, че не съм пускал теми против ДПС.
Хайде пускам си официалната позиция заедно с анкета.
И казвам, аз ненавиждам тази партия, както и Турция също.
Та нека видим една публична анкета кой за, кой против.
100 за Герб и една за ДПС и то след като попитах защо така избирателно се плюе.
По темата ДПС трябва да е забранена , защото е етническа партия , което е забранено от конституцията. Отделен е въпроса , колко е крадлива и какви олигарски има в управлението си.
Добре де , примерно бюджета няма как Герб да си го гласуват сами - нямат нужните гласове , затова управляват в коалиция. Та защо темата е 8 милиарда - гарантирано от ГРОБ? Защо само на тях стоварваш вината в темата си - останалите партии дето са го гласували нямат ли заслуга за това решение ? Винаги се измества акцента към Герб.Не е избирателно бе човек, просто шефа ти постоянно глупости прави, а за глупостите на онея трябва да се ручкаш за да ги намериш освен, ако не се оакат публично както онзи ден или с пеевски.
Иначе да не трябва да я има тази партия, иначе после и циганите и те ще искат партия, евреите и те и всички ще искат да си имат етнически партии, ама като гледам никой го не боли за това.
Добре де , примерно бюджета няма как Герб да си го гласуват сами - нямат нужните гласове , затова управляват в коалиция. Та защо темата е 8 милиарда - гарантирано от ГРОБ? Защо само на тях стоварваш вината в темата си - останалите партии дето са го гласували нямат ли заслуга за това решение ? Винаги се измества акцента към Герб.
Връзката с Турция е за газ от Русия.ПП Не разбрах връзката с Турция, ма нейсе..
Един от водещите политици от 90-те (забравих му името) преди време даде интервю за Сашо Диков и каза, че са имали готов план да забранят ДПС като противоконституционна партия, но от ЕС са поставили ултиматум, че ако направим такова нещо ще спрат всички помощи за България.
Снощи си мислих, какво ли щеше да е ако изборите бяха с негативен вот. Както в повечето реалити формати. Отиваш и гласуваш за този който не искаш да влиза в политиката...
И се чудя дали избирателната активност няма да скочи драстично .. хейтърски народ сме и този метод ще работи на 100%
Включително и видеозаписи от последната предизборна кампания, където депутати на ДПС агитират как турците щели да си върнат определени територии, които сега принадлежат на България.
Гласувах 'за' премахването на партията, не защото е етническа, защото би било хубаво ако има хора, които да защитават правата на жените, малцинствата било то турци, цигани, чужденци, хомосексуалисти и т.н. ЗАЩОТО УЖ СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА, НО ТОВА Е САМО НА ТЕОРИЯ ...А ДПС не защитават ничии други права освен своите...
А ако настоявате за премахването на партията, защото е етническа (въпреки че в нея членуват не само алчни турци, но и БЪЛГАРИ), то би трябвало да се премахнат и ЕВРОРОМА и псевдопатриотите АТАКА и част от ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ, които нагнетяват етническа омраза и по точно този начин карат по-необразованите турци да си мислят, че ако не гласуват за ДПС може да се случат неща, които са се случвали преди 1989г
Излез от филма, аз съм туркиня и не гласувам за ДПС, не гласувам и за БОЛЕН Сидеров, който скача и се отваря на случайни хора като пълен дебил.. И независимо дали си турчин, циганин, евреин или гей не те прави по-лошо качество човек
О, и да допълня - Трябва да имаш много ограничено мислене, за да слагаш всички под общ знаменател (не говоря конкретно за теб, а попринцип)