vladko82
Active Member
Ново 20: Информатиката отпада от гимназиите.Предметът ще се изучава само в профилираните класове, щяло да има и матура. Тази новина ми развали хубавия и слънчев Понеделник .Може ли да са такива малоумници??? :evil:
Те цитират Телеграф,написали са: "Това е записано в новите учебни планове, съобщава „Телеграф“.Внимание! Сайтът е част от групата на Делян Пеевски!
Те цитират Телеграф
Телеграф също е на Свинчо
Не съм много в час, но не мисля, че има много обяви за работа, в които да няма изискване "Компютърна грамотност". Нищо, че в даскало се учат глупости по този предмет в повечето случаи, пак е нещо.
Оффф, стига с тоя блиц е! Баси и предприемачите, четат жълти медии... Сигурно цъкате в фейса на заглавия - шокира света, разтресе интернет...
Гледаш ли сапунки? Индийски?
Съжалявам,че е от там новината.Един от приятелите ми във фейса я беше споделил,прочетох я и реших,че предметът "информатика" си струва да бъде изучаван,затова и отворих темата.Вярна ли е последно новината или не е,някой може ли да каже?Иначе отворих Проектозакона,но там са 150 стр. с промени... :-oОффф, стига с тоя блиц е! Баси и предприемачите, четат жълти медии... Сигурно цъкате в фейса на заглавия - шокира света, разтресе интернет...
Съжалявам,че е от там новината.Един от приятелите ми във фейса я беше споделил
Според мен не толкова медиите ще я направят новина, а обществото. Разбере ли се, мисля, че има доста голям шум около това. Няма как да го въведат преди да е плъзнало поне като идея и от там по хората.Но Блинки не е много прав, че "това е новина, която не може да се проспи". Че колко скандални промени имаше през годините, за които почти нищо не се каза? Това си е едното нищо сравнение с тях.