Преместване в HostGator

monefff

Well-Known Member
Здравейте,

Ако си купя Host Gator Business план, през МОЙ афилиейт сайт, колко $ ще направя?
Някой знае ли?

Защото реших го, ще се махам то годади.. и ми трябва добър план..
а пък и ми трябва ссл-а и ип-то им..(dedicated)

някой знае ли колко ще спестя?

и другото което искам да попитам е, някой знае ли как да трансферирам 10 сайта от Godaddy В Hostgator?
И дали някой ще ми помогне, или някой направо да го направи вместо мен за определена сума..?
макар, че ми е по-добре аз да си ги джитна сам и само някой да ми дава наставления като разбира се ще му платя(като ми каже какавата е цената)

Поздрави,
Симеон

От: Преместване в HostGator

Няма да сгрешиш ако се преместиш в гатор-а. Иначе ако го направиш умно, така че да не те хванат, сметката е проста, цената на пакета при купуване за година е 11.96. По 12 прави 143.52. Като сложим купона за 1 цент за първия месец, то излиза 131.57. Като махнем и $50 комисионна за афилиейта, то получаваш пакета за 81.57 за година. :)

Няма да сгрешиш ако се преместиш в гатор-а. Иначе ако го направиш умно, така че да не те хванат, сметката е проста, цената на пакета при купуване за година е 11.96. По 12 прави 143.52. Като сложим купона за 1 цент за първия месец, то излиза 131.57. Като махнем и $50 комисионна за афилиейта, то получаваш пакета за 81.57 за година. :)
Охоо.. доста ми хареса това..

П.С. Има ли някой от форума с който може да направим следното..
Да мина през неговия афф и да ми прати 45$ примерно и 5$ за него? :)

Ммм.. тва е СУПЕР офертичка.. даже още утре други ден се орентирам към тях..
места всичко..

Ама само ме притеснява как ще преместя сайтовете ми :(
Те са доста..
Домейните, ще ги оставя в татковците, че са добре там..
имат добри оферти..
ама.. дано някой да измисли начин как да прехъврим всичко :(

Айде вземай го тоя хостинг бе. В понеделник ще ти съпортвам по скайпа целия ден. Пък после ще видим какво ще черпиш... Стига да не са някви изумени скриптове... Ако са вордпреси... за 2 часа сме готови.

Всичко е WP-та :)

В тоя случай ще стане бързо. Ама да знаеш, че аз не правя нищо вместо тебе. На мен разчиташ да ти казвам как става работата... Таман ще се научиш...

Wordpress-ите са лесни, щом аз успях да преместя 5 сайта без downtime значи наистина е лесно:lol:

Внимавай с афилиейта, да не си направиш грешни сметки. Ако януари го регнеш, февруари ще го проверят и ако преценят, че всичко е ок, чак март ще ти пратят парите.

В тоя случай ще стане бързо. Ама да знаеш, че аз не правя нищо вместо тебе. На мен разчиташ да ти казвам как става работата... Таман ще се научиш...
Разбира се..
Аз искам сам да си ги трансферна.. :)
Нали трябва да се науча ;)
Wordpress-ите са лесни, щом аз успях да преместя 5 сайта без downtime значи наистина е лесно:lol:
Супер :)
Внимавай с афилиейта, да не си направиш грешни сметки. Ако януари го регнеш, февруари ще го проверят и ако преценят, че всичко е ок, чак март ще ти пратят парите.
Аз за това искам да го взема през на някой друг афф-чето..
Някой от тук да има такъв?
Не е ли април ? Мисля, че искаха 3 месеца след регистрацията.
Няма проблем.. нека да са 3 месеца :)

През PayPal ли плащат ? :)

Нека някой афф да каже дали плащат въобще?

За такава голяма компания няма вариант да не плаща. Просто не могат да си го позволят. Иначе да, аз като работих с тях миналата година имах по 5-10 продажби месечно и плащането беше ок.

Плащат с PayPal.

Имаше един, който предлагаше СЕО ако се регнеш през негоявия афф. Ей това му е темата http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=29144 може да се договорите нещо.
Оптимизация не ми трябва :)
Трябват ми да се върнат гущерите..

Никой от тук ли няма Aff ?

За такава голяма компания няма вариант да не плаща. Просто не могат да си го позволят. Иначе да, аз като работих с тях миналата година имах по 5-10 продажби месечно и плащането беше ок.

Плащат с PayPal.

Имам предвид, че съм чел из нета, че доста започвали да послъгват дали рефа става или не.

Вече официално, съм тяхен клиент ;)
КЕФ! С ръка на сърцето го казвам!

П.С. Само на мен ли ми звъннаха като си поръчах хоста..?
Обаче връзката беше УЖАСНА.. и не можахме да комуникираме почти..
Сега мисля, че ми искат някви Лични карти по емейл да им пращам о.О ?

П.С. JAN30 < 30% отстъпка ;) от всичко :p
Подарък

Горе