Ivaylo.Georgiev
Active Member
Имам нужда от препоръка как е най-добре да постъпя. Фирмата ни търгува в БГ изцяло онлайн, чрез сайта си и няма физически магазин. Виждам, че доста хора обръщат сериозно внимание на Google Local/Places/MyBussines или както му е последно име и се двоумя, дали и аз да не си направя регистрация. Това ще доведе ли до по-добро класиране на резултатите, ще се таргетираме ли по-добре в нашия регион?
Притесняваме и това, че обмисляме и пускането на още сайтове с услуги и проблем ли ще е да са регистрирани на същия адрес, тъй като фирмата си е същата.
Как най-добре да постъпя и какво ще ме посъветвате? В момента си имаме Google+ страничка на магазина, но май съм избрал като опция Company, Instititution, Organization.
Притесняваме и това, че обмисляме и пускането на още сайтове с услуги и проблем ли ще е да са регистрирани на същия адрес, тъй като фирмата си е същата.
Как най-добре да постъпя и какво ще ме посъветвате? В момента си имаме Google+ страничка на магазина, но май съм избрал като опция Company, Instititution, Organization.