От: Препоръчайте ми евтин хостинг
Евтиното рано или късно излиза скъпо. Скъпото не винаги е гаранция за качество.
Поглени midpulse.com - ползвам ги от 2г. не казвам че са супер, но за тези пари едва ли ще намериш по-добър cPanel хостинг с възможност да хостваш няколко домейна. Препръчвам ти месечен план за по 1 долар, така винаги можеш да се откажеш, ако не ти допадат.
Идеята е да започнеш с нещо евтино, и когато сайта се разрастне и започне да ти носи доходи, да преминеш на стабилен доставчик.
Не е добра идея да купиш домейн от същата компания която ти предлага хостинг услуга. Повярвай ми. Няма безплатен обяд. Моля те, не се хващай на тази въдица. (много хора биха ме обори, няма да споря - аз не купувам домейни и хостинг от една компания!)
Правилното ясто за купуване на домейни е NameCheap. Получаваш безплатено скриване на whois за първата година. После се плаща, но не е много, а и ти след 1 год трябва да можеш да си го позволиш (ако сега не можеш).
Виж, сайта ти е твоя бизнес. Е, няма как да изградиш солиден бизнес с примитивни средства. Започни с евтина услуга и не забравяй да пеминеш към качественна, когато му дойде времето.
Успех!
Питай за всичко. Тук има свестни хора с ценни съвети при това безплатни.