Препоръчайте ми курс по английски език.

waldes

Well-Known Member
Здравейте:).Омръзна ми да фъфля като китайците на Илиенци.Налага ми се да провеждам разговори с инглиш спеакърс съпорт и става голяма боза.Имам някаква прилична база,но така и не успявам да говоря свободно,особено ако разговора трябва да се проведе в бизнес-атмосфера(така да се изразя).

Разбира се,бърниках из гоогле,но като не им знам фийдбека на купищата школи в тази ниша не знам кои наистина ще ми свършат работа за парите,които искат.

Общо взето ми трябва практика,що се отнася до разговорната реч и правописната такава и ако някой е доволен от услугите на дадена школичка ще се радвам да ме посъветва по въпроса.

Поздрави:).

От: Препоръчайте ми курс по английски език.

Ще е по-лесно, ако кажеш за кой град ти трябва и какво ниво търсиш. Щото ако ти препоръчам за Пловдив, а ти си в Каспичан няма да ти е много от полза

Задължително ли искаш да ходиш някъде да те учат?

Защо първо не подобриш нивото си безплатно - в замунда

Последно редактирано от модератор:

Nortrant,оценявам помощта Ви наистина,но ми трябва да говоря с хора,тъй като това е важно за професионалната ми реализация.

Госпожице Caprice,живея в мръсната ни столица София.По тази причина определено се интересувам от съвети в този регион на БГ:).

От: Re: Препоръчайте ми курс по английски език.

ИЧС на Софииския университет срещу Sky City най доброто място на което ще те научат и дават читави сертификати

Тук признавам само сертификатите на British Council. :)

Nortrant,оценявам помощта Ви наистина,но ми трябва да говоря с хора,тъй като това е важно за професионалната ми реализация.

В Замунда има voice recognition software. Пробравай с него - поне няма да дадеш пари напразно.

Горе