W waldes Well-Known Member 7 Юли 2011 #1 Трябва да звънна на съпорта на Ебей,но като видях какви са цените ми стана лошо...Някой ползвал ли е тези скайп кредити и възможно ли е да се свържа със съпорта на ебай по този начин?Или някакъв друг вариант
Трябва да звънна на съпорта на Ебей,но като видях какви са цените ми стана лошо...Някой ползвал ли е тези скайп кредити и възможно ли е да се свържа със съпорта на ебай по този начин?Или някакъв друг вариант
resolver Active Member 7 Юли 2011 #2 От: Препоръчайте ми най-евтиният вариант за обаждане в САЩ Скайп май е най-удачния вариант, не съм го позлвал за този вид обаждания, но съм чувал само добри отзиви.
От: Препоръчайте ми най-евтиният вариант за обаждане в САЩ Скайп май е най-удачния вариант, не съм го позлвал за този вид обаждания, но съм чувал само добри отзиви.
2fast4you Well-Known Member 7 Юли 2011 #3 От: Препоръчайте ми най-евтиният вариант за обаждане в САЩ Няма смисъл да се набутваш изобщо ,ползвай Google Talk. Разговорите със номера в САЩ и Канада са абсолютно безплатни.
От: Препоръчайте ми най-евтиният вариант за обаждане в САЩ Няма смисъл да се набутваш изобщо ,ползвай Google Talk. Разговорите със номера в САЩ и Канада са абсолютно безплатни.
Blinky Owner 7 Юли 2011 #4 Re: От: Препоръчайте ми най-евтиният вариант за обаждане в САЩ resolver каза: Скайп май е най-удачния вариант, не съм го позлвал за този вид обаждания, но съм чувал само добри отзиви. Увеличете... И аз съм за скайп. Даже за 10$ ще има да си говориш яко време.
Re: От: Препоръчайте ми най-евтиният вариант за обаждане в САЩ resolver каза: Скайп май е най-удачния вариант, не съм го позлвал за този вид обаждания, но съм чувал само добри отзиви. Увеличете... И аз съм за скайп. Даже за 10$ ще има да си говориш яко време.