Давайте, приемам предложения. Не под снимките, автоматично върху снимката. Не, че съм срещал досега такава.Аз мога да ти пратя нещо, ама какво значи "да добавя текст върху снимките"? Под снимката като описание или как?
Разбрах. Има. Ще ти пратя по-късно, ок?Давайте, приемам предложения. Не под снимките, автоматично върху снимката. Не, че съм срещал досега такава.
Ами аз не можах наистина да си избера тема. Засега съм се спрял на една все пак. Ще ти кажа ако кажеш за кой клуб е сайта Ако е за Реал няма да ти кажаДайте да я видя и аз тази тема подходяща за футболен клуб. Благодаря предварително!
Ами аз не можах наистина да си избера тема. Засега съм се спрял на една все пак. Ще ти кажа ако кажеш за кой клуб е сайта Ако е за Реал няма да ти кажа
намираш тема и едитваш темата, правиш един div.row , в него div.col-xl-6 * 2 и имаш 2 лейаута, който ти трябва, стига да е bootstrap разбира се.Аз не мога да си намеря подходяща тема.... Искам да има фон под текста на заглавията и страниците да показват поне по два поста хоризонтално в линия, а не някакви големи картинки като прост блог.
Знам, ама не ми се занимава да правя дивове, а и не работят добре с всяка тема.намираш тема и едитваш темата, правиш един div.row , в него div.col-xl-6 * 2 и имаш 2 лейаута, който ти трябва, стига да е bootstrap разбира се.
Ами кажи, че не е така. Казвам го като някой, който е стигал в кодирането скил 2/10 И пак ми е достатъчно да схвана колко омацан е wordpress-а. Естествено е да се скапват нещата.Това е синдрома на wordpress , да се търси всичко наготово и в никакъв случай при никакви обстоятелства да не се пипа по codebase-a на plugins/ themes.
Омацани са невронните връзки в мозъка ти. Специално за теб ще повторя какво има на началната страница на документациятаАми кажи, че не е така. Казвам го като някой, който е стигал в кодирането скил 2/10 И пак ми е достатъчно да схвана колко омацан е wordpress-а. Естествено е да се скапват нещата.
Това е синдрома на ламера, който си мисли, че разбира нещо, а всъщност дори си няма идея колко много не знае.Това е синдрома на wordpress , да се търси всичко наготово и в никакъв случай при никакви обстоятелства да не се пипа по codebase-a на plugins/ themes.
Ти си някъв програмист ли? Бай дъ уей? чИ сЪ изказваш от пета инстанция?Омацани са невронните връзки в мозъка ти. Специално за теб ще повторя какво има на началната страница на документацията
Виж файлът 16852
Това е синдрома на ламера, който си мисли, че разбира нещо, а всъщност дори си няма идея колко много не знае.
Знаеш ли какво отворен отворко, искам да ми дадеш топ сайтове, който са на WP.Омацани са невронните връзки в мозъка ти. Специално за теб ще повторя какво има на началната страница на документацията
Виж файлът 16852
Това е синдрома на ламера, който си мисли, че разбира нещо, а всъщност дори си няма идея колко много не знае.
И? Предлагам по елементарни неща за малко пари. Описал съм какво предлагам. Проблем ли имаш?
И там като си се опитал да се подиграеш, съвсем не си наясно откъде иде тази дума костюм и каква е връзката с къстъм. Виновен съм си аз, че си мисля, че някои хора имат достатъчно акъл за да схванат нещо.