Препоръчете добър констекчуал брокер

blackout8

Well-Known Member
Здравейте колеги,

Насочил съм се към Postlinks - освен че може ключови думи, дават да се адват статии отново с контексчуал УРЛ и коментари, за сега добре ми изглеждат. Ако някой ползва такива услуги и е доволен нека пише некой брокер да ми препоръча.

Мерси предварително.


П.С. Блинки ако не му е тука мястото премести темата ;)
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

Аз като публишер съм доволен, съпорта им е читав и са коректни от към плащане. Статията ще ти се вижда цялата, съответно и линковете. Няма проблем да пускаш и една съща в много блогове, но естествено ефекта няма да е същият. Повечето си ги пускат за 1 месец, после ги махат и слагат нови. За коментарите май не е много разпространено от 3 месеца само 2 коментара съм видял, явно нещо им куца или просто рекламодателите предпочитат да добавят още 1 статия понеже цената е същата.
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

Aз не разбрах - сам ли си публикувам статията или с неквъ плъгин автоматично?

Какво става като изтече месеца, тези статии кво тряит ли се или ....

Оринтировъчно кви са парите за статия или пък за keywords из сайта ми. Да кажем каква ще е цената при ПР 4 сайт.
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

Процеса е автоматизиран. Статиите се публикуват автоматично, чрез плъгин. За ПР4 цената варира около $0.20. Не е твърда понеже се изчислява на база купените кредити за месеца

Относно краят на месеца - ако рекламодателя има кредити статиите си стоят, ако няма му ги махат и изчезват от блоговете.
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

Хмм това не ме устрова като е автоатично качване на статии имам няколко различни радела за статии.....

А кви цени са линковете?

И можеш ли препоручаш добър линконг брокер
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

Нещо се обърках и май не съм разбрал точно. Искаш в твоят блог да се публикуват статии или да публикуваш статии в други сайтове с линкове сочещи към теб.

Ако е второто, прави се кампания, в която си добавяш статията и избираш категория и в какви сайтове да се публикува.


Аз използвам тези backlinks и postliks други не съм тествал.
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

За моя си сайт става въпрос :

Има няколко различни категории и куцо ми е ако не мога ги котнролирам коя къде ще се появи, щото всяква е с различна насоченсот.

Ако мерси, нещо този постлинкс не мога го оправя сайта им сега направо е паднал - снощи всичко инстралирам всичко точно, но не мгоа валидизирам блога си страноо
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

От около 1 месец всеки ден пада по това време. Еми можеш да направиш 1 обща категория (Others), в която да слагаш новите категории като под категории. Аз така съм направил, всеки път като се появи нова категория, която не ми трябва в менюто я блъскам в тази Others. Трябва да им дадеш юзер, с авторски права е достатъчно нямат нужда от повече.
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

Е разгле влязаох си,

Така пак съшата глупост - дал съм юзър и парола на авторски акаунт на сайта ми но ми дава еррор в АПИ-то. А пък в плъгина дето съм го инсталирал всичко е по мед и масло - Thank you! Entered information is correct. се изписва ;/
 
От: Препоръчете добър констекчуал брокер

Брех стана бе ....


Ама трябваше пак да си адвам на ново блога и този път стана че имам два едни и същи блога проблем ли ? Не виждам къде се изтрива блог?

И да питам кога тръгват линковете?>=
 

Горе