Препоръчйте ми SEO WP Тема

N1ck

Active Member
Забелязвам, че почети всички теми използват h2, h3 в менютата - това според вас добре ли е? Според ме не е. Аз искам като публикувам статия заглавието да е h1, подзаглавията да са h2 и h3 за да мога да си сложа важните ключви думи.

Защо е толкова масова практика да се ползват h2 в менютата?

Можете ли да ми препоръчате теми, които за SEO оптимизирани ?

От: Препоръчйте ми SEO WP Тема

Масова практика да се изполват h2 къде ли не, е защото h идва от heading, а местата където виждаш да се използват, са именно heading-и.
Ориентирай се към Understanding the SEO in 21th sentury теми и не мисли за глупости, защото накрая човек стига до това да редактира по нощите уордпрес темплейти и да слага lang атрибути на линковете си.

Ако искаш използвай twentyten темата, в която h2-ките са само за заглавията на контентите ти.

Поздрави и успехи! :)

Безплатни - тия:
http://themehybrid.com/themes
В single view заглавието ти е х1 както искаш.
Всичко останало е както трябва да бъде.
Даже микроформатите са спазени.

Не че няма нужда и от СЕО плъгин, ама каквото зависи от самата тема е направено.

От платените най-оптимизирани се водят Thesis и Genesis.
Тезис никога не съм барал. Генезисът не е по-читав от тия първите, само дето струва 60 кинта...

ако искаш тема с х1 на тайтълите на постовете може да пробваш Green Park Cordobo безплатна ама да знаеш че аз си преправих с h2 например и за мен така дава по добър резултат щото основния киурд ми е на името на сайта

Thesis беше някаква отвратителна за едит

иначе аз харесвам дефултните теми тази която е без сайд бар на постовете twentyeleven като оригиналната на WP от едно време щото чистиш целия дупликейт от сайд бара и остава почти само юник... ако текста ти е юник де тук там си ги барам ръчно Wordpress не е толкова сложен за едит по темите

С h1 на тайтълите на постовете е и clickbump engine, платената е принципно. Ползвам я на всички адсенс сайтове, с правилната тема от вградените и разположение на рекламите, под 10% не пада ctr-то, достига и до над 20 даже.

От: Re: Препоръчйте ми SEO WP Тема

ако искаш тема с х1 на тайтълите на постовете може да пробваш Green Park Cordobo безплатна ама да знаеш че аз си преправих с h2 например и за мен така дава по добър резултат щото основния киурд ми е на името на сайта
Тия дето толкоз препоръчвам са особено интелигентни и не се налагат подобни гимнастики:

По принцип х1 е заглавието на сайта.
Когато се отвори отделна страница/пост, х1 опакова заглавието й, и ИЗЧЕЗВА от заглавието на самия сайт (превключва на х2 или обикновено див).
За да няма две х1-та на една и съща страница.
Найс а? :) .

От: Re: Препоръчйте ми SEO WP Тема

Тия дето толкоз препоръчвам са особено интелигентни и не се налагат подобни гимнастики:

По принцип х1 е заглавието на сайта.
Когато се отвори отделна страница/пост, х1 опакова заглавието й, и ИЗЧЕЗВА от заглавието на самия сайт (превключва на х2 или обикновено див).
За да няма две х1-та на една и съща страница.
Найс а? :) .

Да! Яки са, само дето и те имат h3 в сайдбара - това хубаво ли е или не? Според ме не.

Типичният блог в сайдбара има :

Blogroll, News, Tags, Archives, Calendar, Last post, Last comments etc etc etc нали?

Е, добре ли е тези 'важни' думи да са h2 на всяка страница и пост на сайта?

Някой тъпан преди 20г го е направил така и сега всеки го копира без да мисли.

Х1 си е заглавия, х2 - подзаглавие, и т.н. За менютата си има div и li от много време.

Горе