Преправяне на сайт с PHP - колко струва ?

lowriderzzz

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
12   0   0
Здрасти. Мисля, че ще ми трябва някой да преправи този website на PHP - сега имало пробив в сигурността. Искам да знам колко ще излезе. Също сигурно ще трябва да се упдейтант и някой от линковете.

www.savetizasreshti.info

кой твърди, че има пробив в сигурността и какво по-конкретно има предвид. аз прегледах няколко страници - всичко си е голо хтмл явно пропускам нещо

От: Re: Преправяне на сайт с PHP - колко струва ?

кой твърди, че има пробив в сигурността и какво по-конкретно има предвид. аз прегледах няколко страници - всичко си е голо хтмл явно пропускам нещо

да сайта е съвсем прост. Но продавам тези книги там и след като завърши поръчката (покупката) клиента се препраща към страница за download. Така де след като един от клиентите поръча една от книги след 10 минуни вече беше изтеглил и другите безплатно. (поне ми каза след това, че има 'пробив в сигурността'). Имената на страниците за download могли лесно да се разберат. Каза, че било добре да го преправя на PHP като за начало и да го криптна с m5. (термини от които много много не разборам).

От: Re: Преправяне на сайт с PHP - колко струва ?

Така де след като един от клиентите поръча една от книги след 10 минуни вече беше изтеглил и другите безплатно.

Значи не просто ще удвои срещите си, ами ще повдигне вероятността на квадрат. :)

От: От: Re: Преправяне на сайт с PHP - колко струва ?

Не разбрах какво искаш да покажеш с това?

тук на тази страница се опитах да сложа ''anchor''(не знам дали така се казва) за да може като кликнат на линк, който ги препраща тук да им отовори страницата директно където са продуктите (няколко сантиметра скролнато надолу), без да се вижда меню бара. Но уви май-не съм успял.

От: Преправяне на сайт с PHP - колко струва ?

така де по темата - колко би струвало за преправянето му и някой би ли искал да се наеме?

Ми ако урл адресите за сваляне са ти статични така да се каже и когато си закупиш една книга и лесно можеш да откриеш пътя за сваляне на другите. Също така може и да ти експлорват ФТП-то незнам как си го направил или си ги държиш на дир.бг. Слагаш една платформа и си железен. Ако не ти се занимава кажи дали ти се дава хилядарка и може да разцъкам.

От: От: От: Re: Преправяне на сайт с PHP - колко струва ?

Не, това е javascript брояч на аналитикс ... пии си хапчетата по-често :))

Вярно, че пишело "google-analytics.com". Ето как си разбрал - прочел си. :lol:

А CSS-а като статичен html ли ти изглежда или и той е към google-analytics?

Вярно, че пишело "google-analytics.com". Ето как си разбрал - прочел си. :lol:

А CSS-а като статичен html ли ти изглежда или и той е към google-analytics?

Аз си знам, че си прост, ама вече ми го доказа на 100% :)))

Аз си знам, че си прост, ама вече ми го доказа на 100% :)))

Съновникът защо е пълен с дебилски тълкования? Да не би да са твои или нае някой още по-глупав да ги съчини? :)

стига сте се чепкали - не е мястото тук.

Горе