Аз мисля, че си е важно. И като казвам това взимам и предвид директорийте с висок pr, не тези, които са наспамени до дупка и на база днешен спам си генерират собствени страници с 40-50 листинга на пейдж, до които бота стига едвам едвам - камули да са добре индексирани.
Но определено е само една част от линк билдинга, има много други - и успешното линк билдване е комбинация от тях. Но директорийте са неизменна част от това. Най-малкото са един + към цялата картинка. Аз гласувах за важни.
Да, ето ти добра идея. Но гледай да е първо по тези директории преди да си го сложиш на блога, че и акаунти се затварят за чиване с дублиран контент. Определено подкрепям мнението на radev.Искат да са уникални. Тоест още едно писане допълнително (което спокойно можеш да си го сложиш на твоя сайт)
Да, ето ти добра идея. Но гледай да е първо по тези директории преди да си го сложиш на блога, че и акаунти се затварят за чиване с дублиран контент. Определено подкрепям мнението на radev.
Бате, как успяваш от всичко да правиш въпрос.значи първо ти носсят таргетиран трафик , а също така и полезни линкове (директни или лонг тиър)
аз ли правя въпросите че нещо не разбрах?Бате, как успяваш от всичко да правиш въпрос.
Връзки с Обществеността и social media marketing
Не, бате. Ти си адванс. В теб не се и съмнявам.аз ли правя въпросите че нещо не разбрах?
аахха ок ясно , ми момчето има въпроси - трябват му отгвориНе, бате. Ти си адванс. В теб не се и съмнявам.
аахха ок ясно , ми момчето има въпроси - трябват му отгвори
Изобщо не е, вече е олдфашън. Това гласувах, защото със хамалска работа нищо не се постига, хубаво може да се хване малко по висок PR, но не мисля, че е нужно сайта да се добавя в повече от 50 директории, най-добре е да се добави във всички със PR 4 нагоре ...
следва продължение (към 11.30 ако не забравя )