P peshko New Member 24 Септември 2007 #3 Охххх.... с това състезание оспамиха всичко, но пък все пак виж в кой раздел го е пуснал.
miglen New Member 11 Октомври 2007 #5 Не, това е яицазимитпо лъгуг :lol: И аз се зарибих по това, ще видим до къде ще стигна.
Pesho1978 Well-Known Member 11 Октомври 2007 #6 miglen каза: Не, това е яицазимитпо лъгуг :lol: И аз се зарибих по това, ще видим до къде ще стигна. Увеличете... Късмет. Колкото повече хора, толкова по-интересно Жалко че нямам време да се занимавам с оптимизацията на нашия яицазимитпо лъгуг и само от време на време пипаме по нещо с колегата. Малко съм го заебал в момента, че имаме доста по-сериозни проекти.
miglen каза: Не, това е яицазимитпо лъгуг :lol: И аз се зарибих по това, ще видим до къде ще стигна. Увеличете... Късмет. Колкото повече хора, толкова по-интересно Жалко че нямам време да се занимавам с оптимизацията на нашия яицазимитпо лъгуг и само от време на време пипаме по нещо с колегата. Малко съм го заебал в момента, че имаме доста по-сериозни проекти.