Прецаках се с домейн

Synthetic

Active Member
Купих си преди 2 месеца някъде домейна buypartypills.com

До ден днешен не се е индексирал в г. и това наистина почва да ме тревожи , тъй като основния ми трафик е от там и някои блог. дир...

Някакъв съвет какво да направя ? :)

10х

От: Прецаках се с домейн

Преди в някоя тема май беше споменал, че имало остатъци от индексиране според мен има вероятност преди да е бил за party pills на ГБ и да са го изритали и човека да го е оставил иначе няма логика да не го индексира.

Аз имам един домейн такъв изритан заради ГБ пробвах да го върна в индекса, но не стана исках да го ползвам но най-вероятно ще се наложи да го зарежа като изтече:(

Дали ще може да го шитна на някой от DP

Дали ще може да го шитна на някой от DP
Защо не, даже и програма може да му препоръчаш - към която да се запише и да прави кинти. Направо влизаш с цял пакет. ;) Ако е работлив и му се стори идеята добра, а тя е добра, ще му намериш купувач много бързо. ;)

@Аммм беше преди едим месец точно и аз го исках ;)

От: Re: Прецаках се с домейн

Ако се усети после, че си му продал баннат домейн... може негативен iTrader да отнесеш. За $10 не си заслужава според мен.

Toгава не е ли умесно да направя друг DP account и чрез него да го пусна за продан ;

Е, то практиката повелява...:) да се чеква колко е стар, колко линка има кум него, PR, да не говорим въобще, че трябва да е в индекса на Г. ;) Ако излиза на някакви позиции по другите търсачки, няма да е зле и сам да си го развиеш. И си го избил за нула време ако е Ок от към развит.

махаш всичко несъобразено с уебмстър гаидлаинс пускаш един нормален блог дистанцираш го от гб и пускаш реинклужън рикуест от уебмстър тулса където им обесняваш ситуацията и чакаш може и да го върнат обаче няма нищо гарантирано и след като пуснеш рикуеста приготви се за поне три месеца чакане....

Е, то практиката повелява...:) да се чеква колко е стар, колко линка има кум него, PR, да не говорим въобще, че трябва да е в индекса на Г. ;) Ако излиза на някакви позиции по другите търсачки, няма да е зле и сам да си го развиеш. И си го избил за нула време ако е Ок от към развит.

Здрасти Блинки ;] Интересното е ,че дори да не е в индекса на Г. пак си прави някакъв трафик от реф. линкове и от блогкаталок.ком и вече имам 3 продажби от него за по 20/30 $ всяка , така че съм го избил .. амм кофти ,че не е в Г.

Прецаках се с домейн - domain fucked up

Здрасти Блинки ;] Интересното е ,че дори да не е в индекса на Г. пак си прави някакъв трафик от реф. линкове и от блогкаталок.ком и вече имам 3 продажби от него за по 20/30 $ всяка , така че съм го избил .. амм кофти ,че не е в Г.

Еми то по тази логика се е избил. Все пак за колко мислиш да го продадеш, защото ако прави толкова дори на месец си е доста. Да не говорим, че има трафик, както и нещо на него, което се продава.

Започващите тук се чудят как да стигнат такова ниво, но определено ако някой от тях има интерес може да го закупи. Все пак това може да е като начална инвестиция за тях и да стигне до нови нива. А цена? Или на лично, ако има фиксирана, може да споделиш и на лично. Аз просто информативно ме интересува. ;)

Synthetic сякаш си женен за тази търсачка :)

Гугъл та Гугъл .......

Е пък като искаш толкова да се оттървеш от домейна обявявай го за продажба където можеш и където искаш , който купува да гледа .

Нищо не съм си променял по блога - все пак си е за парти пилс и си отговаря с няколкото статии там на всички условия. Просто предишния собственик на домейна и неговия сайт/блок там каквото е било е направил явно нещо извън поставените условия от Г... Аднах до в yeбмастър тоол-са и пуснах молба за преразглеждане на домейна. Обясних им с няколко изречения както е що е ... Дано до няколко седмици има резултат ... ако ли не то ще го шитна

Горе