андрей Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 21 Октомври 2018 #1 Здравейте ,някои може ли да ми помогне с два три безплатни постове на една моя нова страница ,или всички искате пари ?
Здравейте ,някои може ли да ми помогне с два три безплатни постове на една моя нова страница ,или всички искате пари ?
beautyFear Well-Known Member Рейтинг - 100% 13 0 0 21 Октомври 2018 #3 Колега, съветвам те да смениш заглавието на темата, за да имаш по-голям успех с търсенето
bbb12 Active Member Рейтинг - 100% 20 0 0 27 Октомври 2018 #4 Някой знае ли верига супер маркети, в които сиренето е безплатно, или всички искат пари?
BurnX Well-Known Member Рейтинг - 100% 31 0 0 27 Октомври 2018 #5 bbb12 каза: Някой знае ли верига супер маркети, в които сиренето е безплатно, или всички искат пари? Увеличете... Ако си го откраднеш , може да е безплатно. Или отиди с една филия хляб и директно яж в супермаркета и после си излез - няма как да те таксуват
bbb12 каза: Някой знае ли верига супер маркети, в които сиренето е безплатно, или всички искат пари? Увеличете... Ако си го откраднеш , може да е безплатно. Или отиди с една филия хляб и директно яж в супермаркета и после си излез - няма как да те таксуват
андрей Active Member Рейтинг - 100% 7 0 0 27 Октомври 2018 #6 Ами има да и аз съм примера . Имах страница на 80 хиляди ,и съм помагал с реклами редовно без една стотинка ,така че като сте за 20 ,30 лева окей . Хора научете се да си помагате и да бъдем преди всичко хора . Пари се печелят .
Ами има да и аз съм примера . Имах страница на 80 хиляди ,и съм помагал с реклами редовно без една стотинка ,така че като сте за 20 ,30 лева окей . Хора научете се да си помагате и да бъдем преди всичко хора . Пари се печелят .