Привличане на нови потребители

devilx

Well-Known Member
мисля че трябва се измисли нещо ново за привличане на хора във форума по таргета. Последно време гледам само едни и същи лица едни и същи постове гледаме. Нищо по темата на форума. Никакви нови неща не виждам..

От: Привличане на нови потребители

мисля че трябва се измисли нещо ново за привличане на хора във форума по таргета. Последно време гледам само едни и същи лица едни и същи постове гледаме. Нищо по темата на форума. Никакви нови неща не виждам..
Ти пък нищо ново нямало :) я виж как вървят офертите за домейни :)

Да те питам като няма ново...кога ще е следващия пингвин, че наскоро пуснах тема. Или да знаеш случайно коя версия на Drupal излезе. Що пускате такива теми като седя и пускам нови интересни неща и никой не коментира, после се появят такива теми. Някакво хоби ли е това, не знам. :)

Иначе съм за да вкараме нов кръв. Днес пуснах една статия е една IT медия за нас. Информационна статия с линкове към нас. Надявам се да бъде инструмент за набиране на още хора тук. Ще се радвам, който може с нещо да помогне, да го направи. Както се вика един статус във Facebook с някакво заглавие от рода на "Аз стартирах от тук...." с линкче, ще е напълно достатъчно.

От: Привличане на нови потребители

Гледам да се придържам да не пиша по темите, защото веднага почва някакъв спам, не по темата а лични закачни. И не става само с 1 човек да пусне нови неща. Преди година две помня имаше едни лица тука, просто споделяха постоянна важна информация, помагаха на всеки нямаше такива празни, къде изчезнаха незнам.

За това има репорти. Няма лични обиди, които да са останали като съдържание. ;) Но рядко можем да следим всяка тема, иска се малко помощ от ваша страна. Няма как. сега гледам и двете теми, които споменах, имат си мнения, не много, но все по темата. Няма лични обиди и прочие. и аз се сещах когато не се пускаше през няколко седмици колко е променен форума. Да, няма как след като вече не сме 5000, а близо до 30К. :) Има нови, които го правят, и пак има и такива дето правят и криви теми, но и преди имаше и от двете. В по-малки количества де. И само за протокола, ние правим съдържанието, не някой преди време, ние тук и сега. :) Дано станах ясен тук. :)

Горе