Продава се: Придобиване на интернет магазин

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги.

Ако все още сте закъснели с придобиване на свой собствен интернет магазин и нямате време да си направите сами, то ето моето готово решение: https://bgshopping.online
Завършен като техническо изпълнение предложения интернет Online магазин е чисто нов, създаден преди дни, с приятна визия и достатъчна функционалност, за извършване на всякакъв вид продажби в интернет.
Към момента е зареден с демонстративни продукти, които не са продават, а служат за онагледяване на визия и функционалност на системата.
Магазинът може да бъде променен изцяло и да предлага различни от листваните към момента стоки.
Моля, да бъда разбран правилно: Не продавам готов разработен бизнес, а средство с което да извършвате свой собствен бизнес в интернет.
Магазинът е подходящ за хора с физически реален бизнес, но закъснели с придобиване на собствен сайт и притежаващи умения да го стопанисват и развиват.
Домейнът е приятен и кореспондира с извършване на търговска дейност в интернет, но може да бъде променен при желание.
Системата е изключително богата на функционалности, а и предлага много екстри.
При изявено желание, ще обсъдим възможни варианти за придобиване.

Внедрил съм система за партньорство /Marketplace Multi Vendor/, чрез която вашия магазин ще има възможност да предлага на ваши доверени партньори да листват свои стоки и да ви заплащат комисиона за това.
Това не е задължителна функционалност и при желание мога да премахна и съответно да намаля цената на проекта. Всичко ще е въпрос на диалог между нас и съм убеден, че ще постигнем взаимно изгодно споразумение.

Оставам на разположение за въпроси тук на лично, или на [email protected]


Желая успешен ден на всички и се пазете.
Бъдете здрави!

P.S. Закупилия магазина има уверението ми, че ще съдействам чрез Online Voice връзка да обясня в детайли как се работи със системата, за да улесня нейното администриране.
 
може ли малко повече инфо за системата и цена на лс.
пс магазина ми трябва за чужбина.
 

Горе