Притвориха ми темата

Moko

Well-Known Member
:D Притвориха ми темата за Янузов... Цък, цък, цък.. Искам да попитам последния защо "No comment" ? ;] Сигурно трябва някой да го напише и после да го копираш? :lol:
 
От: Притвориха ми темата

Не му се нравят резултата от анкетата и коментарите.
 
От: Притвориха ми темата

заеби... пускам няква тема и после 5 дена нямам време да вляза да видя какво става :S ще взема да млъкна, че накрая мен ще баннат и като стана мултимилиардер и няма да има на кой да се похваля :D
 
От: Притвориха ми темата

Бате, малко или много тук трябва да има ред, защото всички са характери. А и що за тема е да се банне някой и то с анкета? :) А и беше репортната, която означава, че е била и на ръба и да се изтрие. ;) Идеята е да бъдете екип, а не врагове. И баннваме наистина заслужили и то добре заслужили, ако ме разбираш правилно. :)
 
От: Притвориха ми темата

Я изкарай темата и ми покажи къде съм писал да се банне гореспоменатия? Казах само да се накаже... По някакъв друг начин - то си има много ! Черен списък, 2-3 дни да не може да пише... Бали го? Мисълта ми беше, че хлапето трябва да се научи!! Всеки е дошъл тука, за да се научи на нещо и да речем, че някой новак се кефи на своето блогче и го пуска, и идва нашия келеш и започва да го налива, а в същото време той не е направил нищо по-стойностно... Направи 1 сайт за продажба на готови скриптове и един блог на WP ... Копира статии и е най-големия... Е, не може така! Не може!
 

Горе