Приходи от Adsense след публикуване на ОРЗД

Няма ли колеги с наблюдения върху приходите от Adsense след публикуване на ОРЗД Съобщение?

Няма ли колеги с наблюдения върху приходите от Adsense след публикуване на ОРЗД Съобщение?
В началото имах значителен спад в прихода ,но след около 10 дни се нормализира .Сега нов проблем който дори не мога да си обясня при положение,че всичко е спазено при мен 1 към 1 Получих това:
"Показването на реклами е застрашено
Изискване относно получаване на съгласие: Не се използва сертифицирана платформа за управление на получаването на съгласие (CMP)"

Аз още не съм го публикувал, ще си чакам крайният срок.
Интересно ми е друго, нали уж щяха след нова година да не отчитат печалбата на кликове, а само на импресии... да ама сега влезнах да погледна какво става и след нова година си отчита кликовете.
От кога ли ще го въведат това?

Абе дейба с това трябва ли нещо да се прави?

От 1 февруари 2024 г. Google ще започне да прилага нови изисквания за управление на получаването на съгласие за партньорите, които използват продуктите ни за издатели на реклами в мрежата за търсене (AdSense за търсене, AdSense за Shopping, AdSense за домейни или Programmable Search Engine). Издателите може да изпълнят тези изисквания, като внедрят сертифицирана от Google платформа за управление на получаването на съгласие, която се интегрира с Рамката за прозрачност и съгласие (TCF) на Бюрото за интерактивна реклама (IAB) за Европа, с цел получаване на съгласие, когато показват реклами на потребители в Европейското икономическо пространство (ЕИП) или Обединеното кралство.

Нали скоро пускахме някви кодове там за съгласие за личните дании като се показват реклами

Ако си направил каквото се изисква е въпрос на време да се скрие съобщението.

Здравейте! Имам въпрос към хората получаващи пари от AdSense. След финалното изчисляване на генерираните приходи за предходния месец, цялата сума ли получавате или имате някакви удръжки? Имам монетизиран Ютуб канал, но всеки месец след финалното изчисляване на приходите от предходния месец, ми изплащат с 15% по-малко. Предполагам, че това е някакъв вид данък, но ми е интересно дали при всички е така.
Отделно, има ли някой с AdSense акаунт, който е регистриран на фирма, и там аутентикирането пак ли става с получаване на пин код по пощата?
Мерси предварително! :)

I think this happens for most YouTube channels. I just got my first annual reduction last month and it looks set to happen again in August. Some say it's the economy. Others say it's also due to an oversaturation of YouTube channels and not enough ads. Still others believe it's because of a pending multibillion-dollar lawsuit against YouTube over its ad policies, sparked by angry advertisers. I guess no one knows for sure.

Здравейте! Имам въпрос към хората получаващи пари от AdSense. След финалното изчисляване на генерираните приходи за предходния месец, цялата сума ли получавате или имате някакви удръжки? Имам монетизиран Ютуб канал, но всеки месец след финалното изчисляване на приходите от предходния месец, ми изплащат с 15% по-малко. Предполагам, че това е някакъв вид данък, но ми е интересно дали при всички е така.
Отделно, има ли някой с AdSense акаунт, който е регистриран на фирма, и там аутентикирането пак ли става с получаване на пин код по пощата?
Мерси предварително! :)

Можеш да направиш Физически акаунт / Фирмен - чрез молба към "съпорта". И реално самият акаунт става фирмен и не трябва да отваряш нов и т.н

Горе