Няма пълно щастие, сложат му дизайн, счупят адоните. Класика при FF.Наших се на нея по възможно най-идиотския начин - OSX-а изпищя за ъпдейт и в 3 посреднощ полузаспал кликнах ОК и на сутринта кафето ми беше горчиво да еба..... ама се свиква.
дизайна се преглъща, но имам някакъв проблем с определени Certificate Authorities, който дебъгвам вече втори ден и не мога да разбера къде се чупи екрипшъна. Отделно от това като пусна Youtube и ми изпържва процесора. До сега не бях виждал Mac да забива на youtubeНяма пълно щастие, сложат му дизайн, счупят адоните. Класика при FF.
Срига си квичал като подгонен заек в СибирДа и сега chrome(google) владее всичко и скоро ще направи удар, не ми се търси новината навсякъде е но забраняват всички реклами освен техните (adsense/adwords.
Еми така е, докато едни се засичат, другите са готови с план вече.Да и сега chrome(google) владее всичко и скоро ще направи удар, не ми се търси новината навсякъде е но забраняват всички реклами освен техните (adsense/adwords.