Проблема с URL

pgplamen

Active Member
Искам да питам някой може ли да ми помогне. Проблема е следния

Имам онлайн магазин, днес след като му направих ъпгрейд URL се скапа и сега няма името на стоката а има само цифри. Системата е tomatocart . Искам пак в URL да се виждат имената на стоките, но не мога да се преборя със проблема.

Моля за вашата помощ. sukibaits.com

Последно редактирано:
Да ти кажа нямам си на идея какво е ГООГО, а доматената система за първи път я чувам от теб. Но от това, което казваш, че е работело до сега и след ъпдейт е спряло, си правя извода, че най-вероятно някоя настройка се е ресетнала. Тоест сигурно нещо от админа трябва да се пипне. Нали има админ това чудо :)? Това в първия линк дето са описали ми звучи обещаващо.

От: Re: Проблема с URL

Ами и на мен ми звучеше така обещаващо но не се получава. От админ панела само се пуска и спира функцията но когато я пусна става проблема. Гоого = гоогал аз така го наричам. Ето тука е показан админ панела.
http://www.tmdhosting.com/tutorials/tomatocart/tomatocart-seo.html

От: Проблема с URL

Пробвай да изчистиш кеша на системата (ако има такова нещо)

Това го правя почти всеки път след някакво действие.

Не става ма..... преди си стана и си бачкаше сега цял ден се мъча и не и не . Казват че проблема е в .htaccess файла но не се справям. Как да го сложа тук някой да го погледне.

Това е моя файл

# $Id: .htaccess $
#
# This is used with Apache WebServers
#
# For this to work, you must include the parameter 'Options' to
# the AllowOverride configuration
#
# Example:
#
# <Directory "/usr/local/apache/htdocs">
# AllowOverride Options
# </Directory>
#
# 'All' with also work. (This configuration is in the
# apache/conf/httpd.conf file)

# The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet
# Explorer browsers

<IfModule mod_setenvif.c>
<IfDefine SSL>
SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
downgrade-1.0 force-response-1.0
</IfDefine>
</IfModule>

# Fix certain PHP values
# (commented out by default to prevent errors occuring on certain
# servers)

#<IfModule mod_php4.c>
# php_value session.use_trans_sid 0
# php_value magic_quotes_gpc 0
#</IfModule>

RewriteEngine on
RewriteBase /

RewriteRule ^([0-9]+)--(.*)$ info.php?articles_categories&articles_categories_id=$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)--(.*)$ info.php?articles&articles_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^([0-9]+)-f-(.*).html$ info.php?faqs&faq_id=$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^([0-9]+)-([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html$ products.php?$3&cPath=$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html$ products.php?$3&manufacturers=$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html$ products.php?$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^([0-9]+)-t-(.*).html$ products.php?tell_a_friend&$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^([0-9]+)-(.*)$ index.php?cPath=$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^([0-9]+)_(.*)$ index.php?manufacturers=$1&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^contact.html$ info.php?contact&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^sitemap.html$ info.php?sitemap&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^faqs.html$ info.php?faqs&%{QUERY_STRING}

Последно редактирано:

Здравейте.
Нов съм във форума и понеже не намерих походяща тема в която да задам въпроса си ще го постна тук за което се извинявам предварително.
Скоро поръчах онлайн магазин от ваш колега фрий лансер с който се свързах чрез предприемач.ком.
Магазина е направен на Tomato Cart. Момчето си получи парите за направеното от него. Обещa ми потдръжка на сайта но в един момент прекъсна всякаква връзка с мен.
За проблема: Сайта си работи перфектно през Firefox но има проблем с визията и управлението през Internet Explorer.
Моля ако някой може да ми помогне да се свърже с мен. Ще си платя за помоща ви.
Погледнете за какво става въпрос: bgmarket24.com
Искренно се надявам някой от форума да ми помогне.
Незнам към кого друг да се обърна.
Благодаря ви предварително.

Контакт: 0877498969 - Върбанов

Последно редактирано:

Горе