Проблем - когато кликнеш на линка за да отвори самата статия излиза грешка 404

devilx

Well-Known Member
Здравейте,

Пиша ви защото наскоро възникна проблем при публикуването на последнтие статии . Самите статии се публикуват на сайта без проблем, но когато кликнеш на линка за да отвори самата статия излиза грешка 404. Ще съм ви благодарен ако може да ми кажете как да отстраня проблема от сайта. Благодаря ви предварително!
сайта е: http://betpicks.org
Поздрави,

От: Проблем

.htaccess
Виж този файл на мястото ли си е / в главната директория

Пробвай следното - промени структурата на пермлинковете, запази, после я върни и запази пак.

Пробвай следното - промени структурата на пермлинковете, запази, после я върни и запази пак.

Ако си инсталирал някой SEO Адон най-вероятно както каза Teo, това ще да е причината :)

Re: От: Проблем

Послушай съвета на Тео. Върни пермалинковете към стандартния вариант. Тествай дали работят и след това отново си ги сложи.

Също така се опитай да се сетиш какви добавки си инсталирал (обновявал) в последно време. YOAST Seo-то и по-специално "No category base" ми правеше подобни проблеми преди време :)

От: Проблем - когато кликнеш на линка за да отвори самата статия излиза грешка 404

Благодаря проблема е разрешен.

Re: От: Проблем - когато кликнеш на линка за да отвори самата статия излиза грешка 40

Благодаря проблема е разрешен.

Е няма да е лошо да споделиш какъв е бил и как си го решил. Все пак и други потребители може да се случи да го имат ..

От: Проблем - когато кликнеш на линка за да отвори самата статия излиза грешка 404

Ето аз да споделя, след като го реших с помощта на Тео:
При мен се появи от нищото и причината беше Better WP Security & SEO адоните след като ги бях ъпдейтнал. Свалих защитата на htaccess файла, която идва от Security добавката, смених на друг тип структура, запазих, проработи, върнах на старата, пак запазих, пак заработи и пак си пуснах htaccess–а да не е презаписваем. Това е.

Горе